مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 4 نفر
پیاز رندهكرده 1 عدد
گوشت چرخكرده 300 گرم
تخم مرغ 1عدد
جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل و زیره به میزان لازم
آرد سوخاری 2 قاشق سوپخوری
سیبزمینی پخته و رندهكرده2 عدد
كره 2 قاشق سوپخوری
شیر 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
پنیر موزارلا رندهكرده به میزان لازم
روش تهیه كوفته كاسهای با پوره سیبزمینی
پیاز را با گوشت، تخممرغ و جعفری مخلوط كنید. نمك، فلفل و زیره را هم به آن بیفزائید و خوب ورز دهید. حالا آرد سوخاری را بیفزائید و مایه كوفته را خوب مخلوط سازید. سپس از مایه كوفته، هر بار به اندازه یك پرتقال بردارید و به صورت كاسه كوچكی در آورید و روی سینی چربكرده فر بگذارید، طوری كه داخل آنها گود باشد.
اكنون سینی را، در فر گرمشده با دمای 170درجهسانتیگراد، به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا كوفتهها مغز پخت شوند. حالا سیبزمینی پخته را همراه با كره و شیر روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا نرم شود. كمی هم نمك و فلفل بزنید و داخل كوفتهها را با این پوره پر كنید، رویش پنیر بریزید و دوباره در فر بگذارید تا پنیر طلائی رنگ شود.