اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
برنج 4 پیمانه
گوشت چرخكرده گوسفندی 250 گرم
پیاز رنده كرده 1 عدد
نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم
زعفران حلكرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری
پودر سماق 6 قاشق سوپخوری
كره 30 گرم
روش تهیه سماق پلو
برنج را از شب قبل در آب و نمك بخیسانید و در آبجوش بریزید. همینكه مغز برنج نرم شد، آن را آبكش كنید. آنگاه گوشت را همراه با پیاز، نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه خوب ورز دهید و از آن كوفتهریزه درست كنید. سپس كوفتهریزهها را در روغن تفت دهید، زعفران را بیفزائید و شعله اجاق را خاموش كنید.
حالا نیمی از پودر سماق را به كوفته ریزه اضافه كنید. اینك در قابلمه مناسبی، كره بریزید، چند كفگیر از برنج را بیفزائید و پودر سماق بپاشید. دوباره قدری برنج در قابلمه بریزید و سماق بپاشید. این كار را تكرار كنید تا قابلمه از برنج و سماق پر شود.
اكنون آن را به مدت 30 دقیقه، دم كنید. آنگاه كوفتهریزه را گرم كنید و با پلو مخلوط نمائید. حال سماق پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و رویش را با برنج زعفرانی بیارائید.