Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 07:58

25
آبان
خورش‌قیمه كرفس با بوقلمون

خورش‌قیمه كرفس با بوقلمون

ابتدا لپه را در آب بخیسانید و كنار بگذارید. بعد قابلمه مناسبی روی حرارت قرار دهید؛ 50 گرم از روغن یا كره را در داخل قابلمه بریزید و پیاز را تفت دهید تا كمی طلائی رنگ شود. حالا گوشت را بیفزائید و تفت دهید.

مرضیه فولادی

 

 

مواد لازم برای 4 -6 نفر

لپه                         100 گرم

روغن یا كره             به میزان لازم

پیاز ریزخردكرده        1 عدد متوسط

گوشت بوقلمون قیمه‌ای خردكرده 500 گرم

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

دارچین                 1 ساقه

آب گوجه‌فرنگی      500 میلی‌لیتر

آب                       1 پیمانه

لیمو عمانی          4 عدد

كرفس خلالی خردكرده 5 ساقه‌ی لطیف و سفید

آبغوره یا آب نارنج   به میزان لازم

زعفران حل‌كرده غلیظ1 قاشق چایخوری

پودر لیموعمانی   1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه خورش‌قیمه كرفس با بوقلمون

ابتدا لپه را در آب بخیسانید و كنار بگذارید. بعد قابلمه مناسبی روی حرارت قرار دهید؛ 50 گرم از روغن یا كره را در داخل قابلمه بریزید و پیاز را تفت دهید تا كمی طلائی رنگ شود. حالا گوشت را بیفزائید و تفت دهید.

در این هنگام نمك، فلفل، زردچوبه، ساقه  دارچین، آب گوجه‌فرنگی و آب را بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا گوشت نیم‌پز شود. لیموعمانی و لپه را نیز اضافه كنید. در این مرحله ساقه دارچین را بیرون بیاورید. حالا كرفس را در روغن تفت دهید و به خورش بیفزائید.

پس از پانزده دقیقه آبغوره یا آب نارنج را هم به میزانی كه ترشی خورش مناسب باشد، در خورش بریزید. زمانی كه خورش جا افتاد، زعفران حل‌كرده و پودر لیموعمانی را به آن بیفزائید. اینك خورش آماده را در ظرف مناسبی بكشید و با پلوی زعفرانی میل نمائید.

 

برچسب ها: روش تهیه خورش قیمه، خورش قیمه کرفس، خورش قیمه با بوقلمون، آموزش خورش قیمه، مواد لازم خورش قیمه، خورش قیمه، خورش قیمه بوقلمون تعداد بازديد: 1292 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز