مرضیه فولادی
مواد لازم برای 4 -6 نفر
لپه 100 گرم
روغن یا كره به میزان لازم
پیاز ریزخردكرده 1 عدد متوسط
گوشت بوقلمون قیمهای خردكرده 500 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
دارچین 1 ساقه
آب گوجهفرنگی 500 میلیلیتر
آب 1 پیمانه
لیمو عمانی 4 عدد
كرفس خلالی خردكرده 5 ساقهی لطیف و سفید
آبغوره یا آب نارنج به میزان لازم
زعفران حلكرده غلیظ1 قاشق چایخوری
پودر لیموعمانی 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه خورشقیمه كرفس با بوقلمون
ابتدا لپه را در آب بخیسانید و كنار بگذارید. بعد قابلمه مناسبی روی حرارت قرار دهید؛ 50 گرم از روغن یا كره را در داخل قابلمه بریزید و پیاز را تفت دهید تا كمی طلائی رنگ شود. حالا گوشت را بیفزائید و تفت دهید.
در این هنگام نمك، فلفل، زردچوبه، ساقه دارچین، آب گوجهفرنگی و آب را بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا گوشت نیمپز شود. لیموعمانی و لپه را نیز اضافه كنید. در این مرحله ساقه دارچین را بیرون بیاورید. حالا كرفس را در روغن تفت دهید و به خورش بیفزائید.
پس از پانزده دقیقه آبغوره یا آب نارنج را هم به میزانی كه ترشی خورش مناسب باشد، در خورش بریزید. زمانی كه خورش جا افتاد، زعفران حلكرده و پودر لیموعمانی را به آن بیفزائید. اینك خورش آماده را در ظرف مناسبی بكشید و با پلوی زعفرانی میل نمائید.