اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
گوشت چرخكرده 500 گرم
پیاز رندهكرده 2 عدد
آرد نخودچی 300 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
پیاز خردكرده 2 عدد
آب 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
نعنای ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
سركه 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
شكر 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه نافله
گوشت چرخكرده را همراه با پیاز، آرد نخودچی، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كنید و به تدریج آب بیفزائید تا مایه مناسبی به دست آید. آنگاه مایه را ورز دهید تا چسبنده شود. سپس در تابه مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. حال از مایه فراهم كرده، به اندازه گردو بردارید و به شكل دایره، در آورید.
وسط آن حفرهای ایجاد نمائید و در روغن سرخ كنید. در قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز خردكرده را سرخ كنید، زردچوبه، نمك و آب را بیفزائید و بگذارید سس، بجوشد.
اینك نعنا، سركه و شكر را به آن اضافه كنید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید. اكنون نافلهها را درون سس قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بپزد.