Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 اردیبهشت 1403 - 11:11

24
آبان
شاورما

شاورما

در كاسه مناسبی سینه مرغ، روغن زیتون، آبلیمو، ادویه، ماست، نمك و فلفل را مخلوط كنید و به مدت یك شب در یخچال نگه دارید. سپس در تابه روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ خردكرده          250 گرم

روغن زیتون                     3 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه                    3 قاشق سوپخوری

ادویه مخلوط                    1 قاشق چایخوری

ماست                           125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

نمك و فلفل قرمز             به میزان لازم

روغن مایع                     3 قاشق سوپخوری

نان پیتا                         4 عدد

كاهو سالادی خردكرده     به میزان لازم

خیارشور خردكرده           به میزان لازم

فیله گوجه‌فرنگی خردكرده به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس شاورما

ماست غلیظ                   60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

ارده                              2 قاشق سوپخوری

پودر سیر                       1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل                    به میزان لازم

 

روش تهیه شاورما

در كاسه مناسبی سینه مرغ، روغن زیتون، آبلیمو، ادویه، ماست، نمك و فلفل را مخلوط كنید و به مدت یك شب در یخچال نگه دارید. سپس در تابه روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.

آن‌گاه مرغ را در آن تفت دهید. اینك روی هر نان قدری سالاد و مرغ بگذارید، سس بریزید و محكم بپیچید. اكنون شاورما را در كاغذ روغنی ببندید، برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و با سس میل كنید.

روش تهیه سس شاورما

همه مواد را با هم مخلوط كنید.

یادآوری 1: چنانچه سس فراهم كرده خیلی سفت شد، قدری آبلیمو و روغن زیتون به آن بیفزائید.

یادآوری 2: برای تهیه ادویه مخلوط قدری فلفل سیاه را با زیره، تخم گشنیز، میخك، جوزهندی، دارچین و هل مخلوط كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه شاورما، تهیه شاورما، آموزش شاورما، مواد لازم شاورما، شاورما، آشپزی با شاورما تعداد بازديد: 817 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز