Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 09:41

23
آبان
شیش بَرك

شیش بَرك

آب و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه آرد را به تدریج بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم

آب                      125میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه

روغن زیتون          3 قاشق سوپخوری

آرد                      به میزان لازم

پرك بادام             به میزان لازم

روغن سرخ‌كردنی  به میزان لازم

مواد لازم میانی

روغن زیتون        4 قاشق سوپخوری

پیاز رنده كرده     1 عدد متوسط

گوشت چرخكرده 500 گرم

بهارات               1 قاشق چایخوری

نمك                 به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس ماست

ماست             500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

آرد ذرت           1 قاشق چایخوری

آب                 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

سیر له كرده   2 حبه

كره               2 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد كرده یك‌چهارم پیمانه

 

روش تهیه شیش بَرك

روش تهیه خمیر: آب و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه آرد را به تدریج بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد. سپس روی خمیر را بپوشانید و 15 دقیقه، استراحت دهید. اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و دایره‌های كوچكی به قطر 4 سانتیمتر از آن ببرید.

سپس قدری از مایه میانی وسط هر خمیر بگذارید و یك پرك بادام رویش قرار دهید. خمیر را به شكل نیم‌دایره تا كنید و دو گوشه آن را به سمت پایین بیاورید و روی هم قرار دهید (مطابق شكل). حالا در ظرف مناسبی ، روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید و شیش‌برك را در آن سرخ كنید. اینك شیش برك را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بچینید و با سس ماست میل كنید.

روش تهیه مواد میانی: روغن زیتون را در تابه بریزید، روی اجاق گرم كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. آن‌گاه گوشت، بهارات و نمك را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر آن را تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید گوشت خنك شود.

روش تهیه سس ماست: ماست، آرد ذرت و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا قدری غلیظ شود. سیر را قدری در كره تفت دهید و همراه با گشنیز به سس بیفزائید.

یادآوری: در زبان عربی به ادویه– بهارات– می‌گویند كه تركیبات آن شامل: فلفل سیاه، زیره، تخم گشنیز، میخك، جوز هندی، دارچین و هل می‌باشد.

 

برچسب ها: روش تهیه شیش برک، تهیه شیش برک، آموزش شیش برک، آشپزی با شیش برک، شیش برک، مواد لازم شیش برک، برک تعداد بازديد: 497 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز