Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:32

23
آبان
كباب دَجاجه

كباب دَجاجه

سینه مرغ، ادویه، ترخون، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

رستوران لبنانی الحیات

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ 2 بار چرخكرده       600 گرم

ادویه مخصوص                     1 قاشق چایخوری

ترخون خردكرده                   یك‌دوم پیمانه

نمك و فلفل                       به میزان لازم

 

روش تهیه كباب دَجاجه

سینه مرغ، ادویه، ترخون، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا هر بار به اندازه 100گرم از مایه بردارید و به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید. اكنون كباب دجاجه را برای پذیرائی، در دیس مناسبی قرار دهید و به دلخواه بیارائید.

یادآوری: ادویه مخصوص این كباب شامل: زیره، اُرگانو، نعنای خشك، چیلی، فلفل‌سیاه و نمك می‌باشد. 

 

برچسب ها: کباب، روش تهیه کباب دجاجه، کباب دجاجه، آموزش کباب دجاجه، تهیه کباب دجاجه، مواد لازم کباب دجاجه، دجاجه، آشپزی با کباب دجاجه تعداد بازديد: 619 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز