Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 09:50

23
آبان
دجاجه الفحم

دجاجه الفحم

ابتدا جوجه‌ها را تمیز كنید و بشویید و هر یك را از وسط دو نیم نمایید. آن‌گاه ادویه مخلوط، ادویه تندوری، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و روی جوجه‌ها بپاشید.

رستوران لبنانی الحیات

 

 

مواد لازم برای  2  نفر

جوجه                        800 گرمی 2 عدد

ادویه مخلوط               1 قاشق سوپخوری

ادویه تندوری              1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل               به میزان لازم

 

روش تهیه دجاجه الفحم

ابتدا جوجه‌ها را تمیز كنید و بشویید و هر یك را از وسط دو نیم نمایید. آن‌گاه ادویه مخلوط، ادویه تندوری، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و روی جوجه‌ها بپاشید.

سپس آنها را در ظرف مناسبی بگذارید، رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. اكنون جوجه‌ها را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید و برای پذیرایی، در دیس مناسبی بكشید.

یادآوری1: ادویه مخلوط تركیبی است از میخك، جوز هندی و هل.

یادآوری 2: ادویه تندوری شامل: زنجفیل، زیره، تخم گشنیز، پاپریكا، زردچوبه، نمك، فلفل قرمز، دارچین، پودر سیر، و كمی رنگ خوراكی قرمز است.

 

برچسب ها: دجاجه، روش تهیه دجاجه الفحم، مواد لازم دجاجه الفحم، آموزش دجاجه الفحم، آشپزی با دجاجه الفحم، دجاجه الفحم، الفحم، تهیه دجاجه الفحم تعداد بازديد: 695 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز