Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 06:44

26
آبان
پلوی مخلوط به و هويج

پلوی مخلوط به و هويج

عدس، ماش و برنج را بخیسانید و عدس و ماش را بپزید. آن‌گاه برنج را در قابلمه حاوی آب جوش بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم پلوی مخلوط به و هويج

برای 6-8 نفر 

عدس                                 1 پیمانه

ماش                                  1 پیمانه

برنج                                   4 پیمانه

كره                                    150 گرم

به رنده كرده                         300 گرم

هویج رنده كرده                     300 گرم

كشمش                              1 پیمانه

دارچین                                2 قاشق چایخوری

هل                                     1 قاشق چایخوری

جوز هندی رنده كرده              یك‌دوم قاشق چایخوری

میخك                                  5 عدد

ادویه كاری                           1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                          به میزان لازم

پیاز داغ                               1 پیمانه

كنجد                                  یك‌دوم پیمانه

مرغ                                   حدود 800 گرم 

روش تهیه پلوی مخلوط به و هويج

عدس، ماش و برنج را بخیسانید و عدس و ماش را بپزید. آن‌گاه برنج را در قابلمه حاوی آب جوش بریزید و همین كه قدری نرم شد، در آبكش بریزید و كنار بگذارید. حالا نیمی از كره را در تابه مناسبی، روی اجاق آب كنید و به و هویج را در آن تفت دهید. سپس عدس و ماش را در صافی بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود و با به و هویج مخلوط كنید.

اینك 2 قاشق از كره را در تابه دیگری بریزید و كشمش را در آن تفت دهید. حالا ادویه‌ها و نمك و فلفل را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. اكنون مواد فراهم كرده را با پیاز داغ و كنجد مخلوط كنید. آن‌گاه 2 قاشق باقیمانده از كره را در قابلمه بریزید و روی اجاق، آب كنید. سپس مرغ را كف قابلمه بچینید، برنج را با همه مواد مخلوط كنید و در قابلمه، روی مرغ بریزید.

حالا قابلمه را روی اجاق بگذارید، باقیمانده كره را روی برنج بریزید و آن را به مدت 45 – 60 دقیقه، دم كنید. اینك برنج را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و با تكه‌های برشته شده مرغ بیارائید.

یادآوری: ابتدا مرغ را خرد كنید، با نمك، فلفل و زعفران حل‌كرده مزه‌دار نمائید و سپس كف قابلمه قرار دهید.

 

برچسب ها: مواد لازم پلوی مخلوط به و هويج، روش تهیه پلوی مخلوط به و هويج، پلوی مخلوط به و هويج، پلوی مخلوط، پلو تعداد بازديد: 1034 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز