اعظم گلزارمنش
مواد لازم پلوی مخلوط به و هويج
برای 6-8 نفر
عدس 1 پیمانه
ماش 1 پیمانه
برنج 4 پیمانه
كره 150 گرم
به رنده كرده 300 گرم
هویج رنده كرده 300 گرم
كشمش 1 پیمانه
دارچین 2 قاشق چایخوری
هل 1 قاشق چایخوری
جوز هندی رنده كرده یكدوم قاشق چایخوری
میخك 5 عدد
ادویه كاری 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
پیاز داغ 1 پیمانه
كنجد یكدوم پیمانه
مرغ حدود 800 گرم
روش تهیه پلوی مخلوط به و هويج
عدس، ماش و برنج را بخیسانید و عدس و ماش را بپزید. آنگاه برنج را در قابلمه حاوی آب جوش بریزید و همین كه قدری نرم شد، در آبكش بریزید و كنار بگذارید. حالا نیمی از كره را در تابه مناسبی، روی اجاق آب كنید و به و هویج را در آن تفت دهید. سپس عدس و ماش را در صافی بریزید تا آب اضافیاش گرفته شود و با به و هویج مخلوط كنید.
اینك 2 قاشق از كره را در تابه دیگری بریزید و كشمش را در آن تفت دهید. حالا ادویهها و نمك و فلفل را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. اكنون مواد فراهم كرده را با پیاز داغ و كنجد مخلوط كنید. آنگاه 2 قاشق باقیمانده از كره را در قابلمه بریزید و روی اجاق، آب كنید. سپس مرغ را كف قابلمه بچینید، برنج را با همه مواد مخلوط كنید و در قابلمه، روی مرغ بریزید.
حالا قابلمه را روی اجاق بگذارید، باقیمانده كره را روی برنج بریزید و آن را به مدت 45 – 60 دقیقه، دم كنید. اینك برنج را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و با تكههای برشته شده مرغ بیارائید.
یادآوری: ابتدا مرغ را خرد كنید، با نمك، فلفل و زعفران حلكرده مزهدار نمائید و سپس كف قابلمه قرار دهید.