سرور چاووشی
مواد لازم برای 4 نفر
سيب زمينی پخته و رنده كرده 3 عدد
كره 20 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
سس مايونز 2 قاشق سوپخوری
كلم سفيد ريز خرد كرده به ميزان لازم
كلم قرمز ريز خرد كرده به ميزان لازم
جعفری ريز خرد كرده به ميزان لازم
هويج ريز خرد كرده به ميزان لازم
كاهوی خرد كرده به ميزان لازم
سس مايونز به ميزان لازم
مواد لازم ميانی
ژامبون ريز خرد كرده 1 پيمانه
فلفل دلمهاي ريز خرد كرده يك دوم پيمانه
خيارشور ريز خرد كرده يكدوم پيمانه
ذرت پخته يكچهارم پيمانه
قارچ خرد كرده يكچهارم پيمانه
روش تهيه
پوره سيبزمينی را در كاسه مناسبی بريزيد، كره را بيفزاييد و مخلوط كنيد تا كره آب شود. آنگاه نمك، فلفل و سس مايونز را نيز بيفزاييد و مخلوط كنيد. سپس به مدت 1 ساعت در يخچال نگه داريد. حالا هر بار به اندازه دو قاشق سوپخوری از پوره سيبزمينی برداريد، و به شكل توپ درآوريد.
بعد قدری آن را تخت كنيد و يك قاشق چايخوری از مخلوط مواد ميانی وسط آن قرار دهيد و دوباره به شكل توپ درآوريد. اكنون آنها را در كلم سفيد، كلم قرمز، جعفري و هويج بغلتانيد. اينك قدری كاهو، در ديس مناسبی بريزيد و توپها را رويش بچينيد و با سس مايونز رنگی بيارائيد.
روش تهيه مواد ميانی: همه مواد را با هم مخلوط كنيد.
يادآوری: برای تهيه سس مايونز رنگی از زعفران، آب لبو يا اسفناج استفاده كنيد.