سرور چاووشی
مواد لازم برای 4 نفر
خيار پوست كنده و خردكرده 2 عدد
فلفل دلمهای زرد خلالی خردكرده 1 عدد
پياز قرمز ريز خردكرده 4 قاشق سوپخوری
كره 2 قاشق سوپخوری
پيازچه خردكرده 3 عدد
سير لهكرده 2 حبه
ادويه كاري 1 قاشق سوپخوری
ميگو پاككرده 350 گرم
نمك يك چهارم قاشق چايخوری
ريحان خردكرده يك دوم پيمانه
روش تهيه
خيار، فلفل و پياز را در كاسهای بريزيد. در تابه مناسبی، كره را روی اجاق آب كنيد و پيازچه را در آن تفت دهيد. آنگاه سير را بيفزائيد و حرارت را ملايم كنيد. حالا ادويه و ميگوها را اضافه نمائيد و تفت دهيد، تا ميگوها صورتی رنگ شوند. بعد صبر كنيد، خنك شوند، سپس نمك و ريحان را بيفزائيد و به مواد فراهم كرده اضافه كنيد و سالاد را براي پذيرائی در كاسه مناسبی بكشيد.
يادآوری: می توانيد اين سالاد را با قدری برنج ميل كنيد.