مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 4-6 نفر
ماكارونی نواری سبزرنگ 250 گرم
نمك به میزان لازم
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
ریحان تازه برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس گوجهفرنگی
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز خردكرده 1 عدد
سیر لهكرده 1 حبه
فیله گوجهفرنگی خردكرده400 گرم
جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری
پودر آویشن یكدوم قاشق چایخوری
برگ بو 2 عدد
شكر 1 قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس مرغ
كره 55 گرم
مرغ پوست كنده و بدون استخوان نواریخردكرده400 گرم
بادام 85 گرم
خامه 300 میلیلیتر
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه
در ظرف مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. نمك و قدری روغن اضافهكنید، پاستا را به آن بیفزائید و به مدت 5 تا 8 دقیقه بجوشانید تا پاستا نرم شود. حالا پاستای گرم را در ظرف مناسبی بریزید و رویش را با هر دو سس و ریحان، تزئین نمائید.
روش تهیه سس گوجهفرنگی
ابتدا روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق، با حرارت متوسط داغ كنید. پیاز را بیفزائید و آن را تفتدهید تا نرم و سبك شود. سپس سیر را بیفزائید و به مدت یك دقیقه دیگر تفتدهید. حالا گوجهفرنگی، جعفری، آویشن، برگ بو، شكر و رب گوجهفرنگی را به آن اضافه و مخلوط نمائید.
نمك و فلفل را هم بیفزائید و بدون اینكه در ظرف را بگذارید، صبركنید نیمی از آب سس بخار شود. اكنون ظرف را از روی حرارت بردارید و برگ بو را از مخلوط جدا كنید.
روش تهیه سس مرغ
ابتدا كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید، سپس مرغ و بادام را بیفزائید و به مدت 5 تا 6 دقیقه تفتدهید. اینك خامه، نمك و فلفل را بیفزائید. اكنون سس آماده مصرف میباشد.