Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 22 اردیبهشت 1403 - 12:31

7
آذر
ته‌چین شوید و لوبیای چشم بلبلی

ته‌چین شوید و لوبیای چشم بلبلی

ابتدا لوبیا را پس از شستن، در آب‌گرم به مدت نیم ساعت بخیسانید. سپس بپزید و كنار بگذارید.

مرضیه فولادی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

لوبیا چشم‌بلبلی                                     250 گرم

برنج                                                      4 پیمانه

گوشت بوقلمون به قطعات نازك خردكرده     400 گرم

نمك                                                     به میزان لازم

كره                                                      50 گرم

زعفران حل‌كرده                                     2 قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ                                         3 عدد

تخم‌ مرغ درسته                                    1 عدد

ماست                                                 1 پیمانه

روغن مایع                                            160 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

شوید خردكرده                                      250 گرم

آب ‌مرغ یا بوقلمون                                 125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

 

روش تهیه

ابتدا لوبیا را پس از شستن، در آب‌گرم به مدت نیم ساعت بخیسانید. سپس بپزید و كنار بگذارید. برنج را مطابق دستورالعمل‌های گذشته، نسبتاً زنده آبكش كنید. حالا به گوشت نمك بزنید و نیم ساعت كنار بگذارید. در ماهیتابه مناسبی، كره را روی اجاق گرم كنید و قطعه‌های گوشت را در آن كاملاً تفت دهید.

در پایان، كمی زعفران روی گوشت‌ بپاشید. اینك در كاسه مناسبی، تخم‌مرغ‌ها و ماست را خوب مخلوط سازید. آن‌گاه روغن مایع و زعفران را بیفزائید و بزنید و با برنج مخلوط نمائید. ظرف نسوز مناسبی بردارید و با مقداری روغن مایع، كف و دیواره ظرف را چرب سازید. یك لایه از برنج زعفرانی را به ضخامت 2 سانتیمتر كف ظرف پهن كنید.

سپس شوید و لوبیا را با باقیمانده برنج مخلوط كنید. بوقلمون را روی لایه اول برنج بچینید. حالا باقیمانده برنج را در ظرف بریزید و با پشت قاشق بفشارید.

آب مرغ را روی برنج بریزید، روی ظرف را با فویل بپوشانید و در طبقه وسط فر، با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت یك ساعت بپزید. آن‌گاه ته‌چین را در ظرف مناسبی برگردانید و اطرافش را با لوبیا بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش ته چین، روش تهیه ته چین با شوید، ته‌چین شوید و لوبیای چشم بلبلی، مواد لازم ته چین شوید، ته چین با لوبیا، لوبیا چشم بلبلی تعداد بازديد: 822 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز