مرضیه سعدی
مواد لازم برای 4-6 نفر
فیله یا راسته گوساله 500 گرم
گوشت قلوهگاه گوسفندی 500 گرم
پیاز رندهكرده و آب گرفته 300 گرم
نمك، فلفل به میزان لازم
زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری
آبجوش 2 قاشق سوپخوری
جعفری ریز خردكرده 30 گرم
روش تهیه
ابتدا گوشت را یكبار از صفحه درشت چرخ گوشت رد كنید. آنگاه پیاز را همراه با قدری نمك، به گوشت بیفزائید و مخلوط كنید و یكساعت در یخچال نگهدارید. سپس گوشت را از صفحه ریز چرخگوشت رد كنید، فلفل، زعفران حلكرده و جعفری را بیفزائید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند.
اكنون هر بار 100 گرم از گوشت را بردارید و به سیخ بكشید و با دست مرطوب به آن فرم دهید. حالا ابتدا و انتهای گوشت را كاملاً به سیخ بچسبانید و 30 دقیقه در یخچال نگهدارید. اینك سیخها را روی آتش بگذارید و مرتب باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد و مغز پخت و برشته شود. حالا كباب را برای پذیرائی در دیس بكشید و با گوجهفرنگی كبابی بیارائید.