Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:48

6
آذر
كباب انگشتی

كباب انگشتی

در كاسه‌ مناسبی گوشت، پیاز، نمك و فلفل را مخلوط كنید و خوب ورز دهید. آن‌گاه جعفری، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها را بیفزائید و دوباره ورز دهید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخكرده                  500 گرم

پیاز رنده‌كرده و آب گرفته        1 عدد

نمك و فلفل                        به میزان لازم

جعفری خردكرده                  2 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی                   1 قاشق سوپخوری

پودر زیره                            1 قاشق سوپخوری

پودر تخم‌گشنیز                  1 قاشق سوپخوری

روغن                               به میزان لازم

زعفران آسیاب‌كرده             به میزان لازم

 

روش تهیه

در كاسه‌ مناسبی گوشت، پیاز، نمك و فلفل را مخلوط كنید و خوب ورز دهید. آن‌گاه جعفری، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها را بیفزائید و دوباره ورز دهید.

سپس هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مخلوط فراهم كرده، بردارید و به شكل انگشت درآورید و در تابه چربكرده سرخ كنید. حال زعفران را با 2 قاشق سوپخوری آب جوش مخلوط كنید و روی كباب بریزید و به مدت 5 دقیقه آن را دم كنید.

اكنون كباب را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با گوجه‌فرنگی، پیاز و حلقه‌های لیموترش بیارائید.

یادآوری: این كباب را می‌توان با گوشت چرخكرده مرغ نیز فراهم نمود.

 

 

برچسب ها: کباب، آموزش کباب انگشتی، كباب انگشتی، مواد لازم كباب انگشتی، تهیه كباب انگشتی، آشپزی با كباب انگشتی تعداد بازديد: 940 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز