اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخكرده 500 گرم
پیاز رندهكرده و آب گرفته 1 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
پودر زیره 1 قاشق سوپخوری
پودر تخمگشنیز 1 قاشق سوپخوری
روغن به میزان لازم
زعفران آسیابكرده به میزان لازم
روش تهیه
در كاسه مناسبی گوشت، پیاز، نمك و فلفل را مخلوط كنید و خوب ورز دهید. آنگاه جعفری، رب گوجهفرنگی و ادویهها را بیفزائید و دوباره ورز دهید.
سپس هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مخلوط فراهم كرده، بردارید و به شكل انگشت درآورید و در تابه چربكرده سرخ كنید. حال زعفران را با 2 قاشق سوپخوری آب جوش مخلوط كنید و روی كباب بریزید و به مدت 5 دقیقه آن را دم كنید.
اكنون كباب را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با گوجهفرنگی، پیاز و حلقههای لیموترش بیارائید.
یادآوری: این كباب را میتوان با گوشت چرخكرده مرغ نیز فراهم نمود.