Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:08

6
آذر
كباب تسبیحی

كباب  تسبیحی

مرغ، پیاز، نمك، فلفل و زعفران را در ظرف مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. آن‌گاه گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زعفران را در كاسه دیگری بریزید و خوب ورز دهید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

مرغ چرخكرده                       500 گرم

پیاز رنده‌كرده و آب گرفته        1 عدد

نمك، فلفل و زعفران             به میزان لازم

گوشت چرخكرده                  500 گرم

پیاز رنده‌كرده و آب گرفته       1 عدد

نمك، فلفل و زعفران            به میزان لازم

روغن سرخ كردنی               به میزان لازم

لیموترش، گوجه‌فرنگی         به میزان لازم

 

روش تهیه

مرغ، پیاز، نمك، فلفل و زعفران را در ظرف مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. آن‌گاه گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زعفران را در كاسه دیگری بریزید و خوب ورز دهید. حالا هر بار به اندازه یك دوم قاشق چایخوری از هر دو مخلوط بردارید، به شكل توپ در آورید و در سینی مرطوب بچینید.

سپس توپ‌های فراهم كرده از گوشت و مرغ را به طور یك‌درمیان به سیخ‌های چوبی خیسانده در آب بكشید و در تابه یا در فر بپزید. اكنون كباب را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و با گوجه‌فرنگی و لیموترش بیارائید.

 

برچسب ها: کباب، روش تهیه کباب تسبیحی، کباب تسبیحی، آموزش کباب تسبیحی، مواد لازم کباب تسبیحی، تهیه کباب تسبیحی تعداد بازديد: 728 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز