اعظم گلزارمنش
مواد لازم كباب شيشليك
برای 4 نفر
گوشت راسته گوسفندی با استخوان 800 گرم
پیاز رندهكرده 2 عدد
آبلیموی تازه یك چهارم پیمانه
فلفل دلمهای خردكرده 1 عدد
روغن زیتون یك دوم پیمانه
زعفران حلكرده 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
روش تهیه كباب شيشليك
گوشت را به قطعات 200 گرمی برش بزنید و با آب پیاز، آبلیمو، فلفل دلمهای، روغن زیتون، زعفران و فلفل سیاه به مدت یك شب در یخچال قرار دهید. سپس آنها را به سیخ بكشید و كمی روی آنها بكوبید. میتوانید بین هر دو قطعه گوشت یك تكه كوچك دنبه قرار دهید. سیخها را روی آتش زغال قرار دهید. در هنگام پخت چند بار كباب را پشت و رو كنید. كباب را كمی آبدار بردارید و پس از پخت به آن نمك بزنید.
یادآوری: گوشت مخصوص كباب شیشلیك در فروشگاههای پروتئینی به صورت برش خورده موجود میباشد.