Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:48

3
آذر
كباب چنجه

كباب چنجه

ابتدا گوشت را به اندازه 2 بند انگشت و به ضخامت 1 سانتیمتر، خرد كنید. آن‌گاه نمك، فلفل و روغن به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس گوشت را به سیخ بكشید و روی آتش، كباب كنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 گوشت راسته گوسفندی             800 گرم

نمك، فلفل                                به میزان لازم

روغن زیتون                              2 تا 3 قاشق سوپخوری

كره آبكرده                                50 گرم

 

روش تهیه كباب چنجه 

ابتدا گوشت را به اندازه 2 بند انگشت و به ضخامت 1 سانتیمتر، خرد كنید. آن‌گاه نمك، فلفل و روغن به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس گوشت را به سیخ بكشید و روی آتش، كباب كنید.

حالا قدری كره رویشان بمالید تا كباب خشك نشود. اكنون كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و همراه با برنج، گوجه‌فرنگی كباب كرده، لیموترش، پیاز و جعفری خردكرده و فلفل كبابی بیارائید.

یادآوری: حرارت زغال‌ها باید ملایم باشد تا كباب خشك نشود. سیخ‌های كباب را روی آتش مرتب بچرخانید. حتما قبل از اینكه كباب خشك شود آن را از روی حرارت بردارید. فراموش نكنید گوشت راسته لطیف است و نیازی به كباب كردن طولانی ندارد.

 

 

برچسب ها: کباب، روش تهیه کباب چنجه، آموزش کباب چنجه، مواد لازم کباب چنجه، کباب چنجه، تهیه کباب چنجه تعداد بازديد: 1022 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز