Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:40

3
آذر
كباب میگو

كباب میگو

در ظرف مناسبی آب پیاز، زعفران، نمك، فلفل، پودر زنجفیل و روغن زیتون را بریزید، میگوها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آن گاه میگو را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

 آب پیاز                      2 قاشق سوپخوری

زعفران حل‌كرده          1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل               به میزان لازم

پودر زنجفیل              یك‌چهارم قاشق چایخوری

روغن زیتون              1 قاشق سوپخوری

میگوی درشت و پاك‌كرده 10 عدد

 

روش تهیه كباب میگو

در ظرف مناسبی آب پیاز، زعفران، نمك، فلفل، پودر زنجفیل و روغن زیتون را بریزید، میگوها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آن گاه میگو را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید. 

حال میگو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با برنج و حلقه‌های نارنج بیارائید.

یادآوری 1: برای پاك كردن میگو، سر و دم میگو را با چاقو جدا كنید. پوست آن را بگیرید و با چاقو پشت میگو شكاف ایجاد كنید و روده آن را خارج كنید.

یادآوری 2: می‌توانید دو طرف میگوها را پس از به سیخ كشیدن در تابه‌ای كه كمی آن را چرب كرده‌اید تفت دهید.

یادآوری 3: اگر خواستید از سیخ‌های چوبی استفاده كنید. آن‌ها را به مدت تقریبی 2ساعت در آب سرد خیس كنید تا هنگام تفت دادن در تابه نسوزد.

 

برچسب ها: میگو، کباب، کباب میگو، آموزش کباب میگو، روش تهیه کباب میگو، کباب با میگو، مواد لازم کباب میگو تعداد بازديد: 726 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز