اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 2 نفر
آب پیاز 2 قاشق سوپخوری
زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
پودر زنجفیل یكچهارم قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
میگوی درشت و پاككرده 10 عدد
روش تهیه كباب میگو
در ظرف مناسبی آب پیاز، زعفران، نمك، فلفل، پودر زنجفیل و روغن زیتون را بریزید، میگوها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آن گاه میگو را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید.
حال میگو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با برنج و حلقههای نارنج بیارائید.
یادآوری 1: برای پاك كردن میگو، سر و دم میگو را با چاقو جدا كنید. پوست آن را بگیرید و با چاقو پشت میگو شكاف ایجاد كنید و روده آن را خارج كنید.
یادآوری 2: میتوانید دو طرف میگوها را پس از به سیخ كشیدن در تابهای كه كمی آن را چرب كردهاید تفت دهید.
یادآوری 3: اگر خواستید از سیخهای چوبی استفاده كنید. آنها را به مدت تقریبی 2ساعت در آب سرد خیس كنید تا هنگام تفت دادن در تابه نسوزد.