Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 06:38

3
آذر
كباب قفقازی

كباب قفقازی

گوشت، فلفل دلمه‌ای و پیاز را به تكه‌های مناسب به اندازه یك انگشت خرد كنید. آن‌گاه به طور یك در میان از این مواد به سیخ بكشید.

محمدحیدری فرد

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

فیله‌ یا راسته گوساله           1 كیلوگرم

فلفل دلمه‌ای                      2 عدد درشت

پیاز                                   2 عدد درشت

مواد لازم سس

كره آبكرده                        100 گرم

نمك و فلفل                     به میزان لازم

آب پیاز                           2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه كباب قفقازی

گوشت، فلفل دلمه‌ای و پیاز را به تكه‌های مناسب به اندازه یك انگشت خرد كنید. آن‌گاه به طور یك در میان از این مواد به سیخ بكشید. سپس سیخ‌های گوشت را روی آتش كباب كنید و در این میان گاهی روی كباب به كمك قلم‌مو سس بمالید تا خشك نشوند. حالا كباب‌ را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

روش تهیه سس: در كاسه‌ مناسبی كره، نمك، فلفل و آب پیاز را مخلوط كنید.

یادآوری: می‌توانید تكه‌های گوشت را به مدت 3-4 دقیقه در مخلوطی از ماست یا خامه، روغن زیتون، نمك و فلفل بخوابانید تا نرم شود و مدت زمان كمتری برای پخت داشته باشد.

 

 

برچسب ها: کباب، روش تهیه کباب قفقازی، کباب قفقازی، آموزش کباب قفقازی، تهیه کباب قفقازی، آشپزی با کباب قفقازی، قفقازی تعداد بازديد: 1015 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز