Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:19

15
مهر
كباب سلطانی

كباب سلطانی

گوشت را از طول به ضخامت یك بند انگشت، ببرید. آن‌گاه با پشت كارد بر روی آن بكوبید تا قدری نرم و پهن شود.

اعظـــم گلزارمنش

 

مواد لازم كباب سلطانی

برای 6 نفر

 

گوشت فیله‌ یا راسته                800 گرم

 

مواد لازم سس

كره آبكرده               100 گرم

نمك و فلفل              به میزان لازم

زعفران حل‌كرده غلیظ            1 قاشق سوپخوری

آب پیاز    2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه كباب سلطانی

گوشت را از طول به ضخامت یك بند انگشت، ببرید. آن‌گاه با پشت كارد بر روی آن بكوبید تا قدری نرم و پهن شود. بعد آن را به عرض 8 و طول 12 سانتیمتر ببرید و به آرامی سیخ را درون گوشت فرو ببرید. این بار گوشت را به عرض 5 و طول 12 سانتیمتر ببرید و در سیخ فرو برید و در نهایت گوشت را به عرض 3 و طول 6سانتیمتر ببرید و به سیخ بكشید. اكنون سیخ را روی تخته نمناك قرار دهید و با دست مرطوب به آن فرم دهید. اضافی‌های گوشت را از دو طرف ببرید تا كباب به شكل مخروط منظمی درآید. حالا آن را روی آتش كباب كنید. وقتی نیم‌پز شد، سس را با قلم‌مو روی كباب بمالید و دوباره روی آتش قرار دهید تا كاملاً برشته و كباب شود.

 

یادآوری1: برای تهیه سس، همه مواد را با یكدیگر مخلوط كنید.

یادآوری 2: كباب سلطانی همراه با یك سیخ كباب كوبیده و گوجه‌فرنگی كبابی میل می‌شود.

 

برچسب ها: کباب، كباب سلطانی، مواد لازم كباب سلطانی، روش تهیه كباب سلطانی، آموزش کباب تعداد بازديد: 1881 تعداد نظرات: 1

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز