Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 14:20

3
آذر
كباب بُناب

كباب بُناب

ابتدا گوشت را چرخ كنید. آن‌گاه پیاز و نمك را به آن بیفزائید و این مخلوط را روی تخته بریزید و ساطوری كنید تا نرم و چسبنده شود.

بهروز خورشیدی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

قلوه‌گاه، سردست و ران گوسفند             1 كیلوگرم

پیاز ریز خردكرده                                   220 گرم

نمك                                                  به میزان لازم

 

روش تهیه کباب بناب

ابتدا گوشت را چرخ كنید. آن‌گاه پیاز و نمك را به آن بیفزائید و این مخلوط را روی تخته بریزید و ساطوری كنید تا نرم و چسبنده شود. سپس هر بار به اندازه 250 گرم از گوشت را بردارید و به سیخ بكشید و با دست مرطوب به آن فرم دهید.

حالا گوشت به سیخ كشیده را روی آتش كباب كنید تا مغز پخت و برشته شود. اكنون كباب را برای پذیرائی، در دیس بكشید و با گوجه‌فرنگی، پیاز، خیارشور و ... بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش کباب، روش تهیه کباب، کباب بناب، مواد لازم کباب بناب، تهیه کباب بناب، آموزش کباب بناب، آشپزی با کباب بناب تعداد بازديد: 669 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز