پوراندخت نمیرانیان
مواد لازم برای 1/5 كیلوگرم
كشمش 170 گرم
سركه قرمز 375 میلیلیتر (1/5 پیمانه)
به خردكرده 500 گرم
سیب خردكرده 2 عدد درشت
سركه سفید 250 میلیلیتر (یك پیمانه)
شكر قهوهای 200 گرم
خرمای پوستكنده و خردكرده 160 گرم
آبلیموی تازه 150 میلیلیتر
گردوی خردكرده 120 گرم
نمك یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه
كشمش را در سركه قرمز بخیسانید. آنگاه به و سیب را همراه با سركه سفید روی حرارت ملایم بگذارید و به مدت 40 دقیقه، بجوشانید. حالا شكر، كشمش و خرما را بیفزائید و 40 دقیقه دیگر با حرارت بسیار ملایم بجوشانید.
سپس آبلیمو، گردو و نمك را بیفزائید و 25 دقیقه دیگر بجوشانید. اكنون چاتنی را در ظرف استریل كرده بریزید، درش را ببندید و در یخچال نگه دارید.
یادآوری: به را با پوست خرد كنید. كشمش را پس از خیساندن همراه با سركهای كه در آن خیسانده شده است به بقیه مواد اضافه كنید.