Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403 - 10:27

14
آذر
چاتنی به و گردو

چاتنی به و گردو

كشمش را در سركه قرمز بخیسانید. آن‌گاه به و سیب را همراه با سركه سفید روی حرارت ملایم بگذارید و به مدت 40 دقیقه، بجوشانید.

پوراندخت نمیرانیان

 

 

مواد لازم برای 1/5 كیلوگرم

كشمش                    170 گرم

سركه قرمز                375 میلی‌لیتر (1/5 پیمانه)

به خردكرده               500 گرم

سیب خردكرده          2 عدد درشت

سركه سفید            250 میلی‌لیتر (یك پیمانه)

شكر قهوه‌ای            200 گرم

خرمای پوست‌كنده و خردكرده 160 گرم

آبلیموی تازه            150 میلی‌لیتر

گردوی خردكرده       120 گرم

نمك                      یك‌دوم قاشق چایخوری

 

روش تهیه

كشمش را در سركه قرمز بخیسانید. آن‌گاه به و سیب را همراه با سركه سفید روی حرارت ملایم بگذارید و به مدت 40 دقیقه، بجوشانید. حالا شكر، كشمش و خرما را بیفزائید و 40 دقیقه دیگر با حرارت بسیار ملایم بجوشانید.

سپس آبلیمو، گردو و نمك را بیفزائید و 25 دقیقه دیگر بجوشانید. اكنون چاتنی را در ظرف استریل كرده بریزید، درش را ببندید و در یخچال نگه دارید.

یادآوری: به را با پوست خرد كنید. كشمش را پس از خیساندن همراه با سركه‌ای كه در آن خیسانده شده است به بقیه مواد اضافه كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه چاتنی، چاتنی به با گردو، آموزش چاتنی به و گردو، چاتنی به، چاتنی با گردو، مواد لازم چاتنی گردو تعداد بازديد: 828 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز