پوراندخت نمیرانیان
مواد لازم
گل سرخ خشك 2 قاشق سوپخوری
نعنا خشك 3 قاشق سوپخوری
پونه خشك 2 قاشق سوپخوری
كاكوتی خشك 1 قاشق سوپخوری
ترخون خشك 1 قاشق سوپخوری
برگ پیازچه خشك 2 قاشق سوپخوری
برگ سیر خشك 1 قاشق سوپخوری
زیره سیاه 1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز 1 قاشق سوپخوری
نمك 1 قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق سوپخوری
گل آویشن خشك 1 قاشق سوپخوری
برگ كرفس خشك 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
گل سرخ را به مدت 5-6 ساعت در آب سرد بخیسانید و در این میان 3 بار آب آن را عوض كنید تا تلخیاش گرفته شود. بعد آن را در صافی بریزید و رویش آب سرد بدهید.
حالا آن را خشك كنید و با بقیه مواد در كاسه دستگاه غذاساز بریزید تا پودر شود. سپس آن را الك كنید و در ظرف دردار بریزید و در جای تاریك و خنك نگهداری كنید. این چاشنی مناسب برای مصرف همراه با ماست و دوغ است.
یادآوری: میتوانید برگهای پیازچه و سیر را در منزل خشك كنید و یا به صورت آماده از عطاریها تهیه فرمائید.