Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 19:23

16
آذر
چاشنی ماست و دوغ

چاشنی ماست و دوغ

گل سرخ را به مدت 5-6 ساعت در آب سرد بخیسانید و در این میان 3 بار آب آن را عوض كنید تا تلخی‌اش گرفته شود. بعد آن را در صافی بریزید و رویش آب سرد بدهید.

پوراندخت نمیرانیان

 

 

مواد لازم

گل سرخ خشك           2 قاشق سوپخوری

نعنا خشك                  3 قاشق سوپخوری

پونه خشك                 2 قاشق سوپخوری

كاكوتی خشك            1 قاشق سوپخوری

ترخون خشك             1 قاشق سوپخوری

برگ پیازچه خشك      2 قاشق سوپخوری

برگ سیر خشك        1 قاشق سوپخوری

زیره سیاه                1 قاشق چایخوری

تخم گشنیز             1 قاشق سوپخوری

نمك                      1 قاشق سوپخوری

پودر فلفل قرمز        1 قاشق سوپخوری

گل آویشن خشك    1 قاشق سوپخوری

برگ كرفس خشك   2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

گل سرخ را به مدت 5-6 ساعت در آب سرد بخیسانید و در این میان 3 بار آب آن را عوض كنید تا تلخی‌اش گرفته شود. بعد آن را در صافی بریزید و رویش آب سرد بدهید.

حالا آن را خشك كنید و با بقیه مواد در كاسه دستگاه غذاساز بریزید تا پودر شود. سپس آن را الك كنید و در ظرف دردار بریزید و در جای تاریك و خنك نگه‌داری كنید. این چاشنی مناسب برای مصرف همراه با ماست و دوغ است.

یادآوری: می‌توانید برگ‌های پیازچه و سیر را در منزل خشك كنید و یا به صورت آماده از عطاری‌ها تهیه فرمائید.

 

برچسب ها: چاشنی، چاشنی ماست و دوغ، روش تهیه چاشنی ماست و دوغ، چاشنی ماست، چاشنی دوغ، تهیه چاشنی تعداد بازديد: 7631 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز