مرضيه مرشدی
مـواد لازم بـرای 6 نفر
روغن زيتون 60 ميلی ليتر (يكچهارم پيمانه)
پياز ريز خردكرده 1 عدد
گوجهفرنگی خردكرده يككيلوگرم
سير 3 حبه
شكر 1 قاشق چايخوری
نمك و فلفل به ميزان لازم
قرص عصاره سبزی 2 عدد
آب 600 ميلی ليتر (دويكدوم پيمانه)
پاستای حروفی شكل 100 گرم
نان تست 2 قطعه
روش تهيه
فر را با دمای 200 درجهی سانتيگراد گرم كنيد. روغن را در ظرف مناسبی روی اجاق داغ كنيد. آنگاه پياز را بيفزائيد در روی حرارت ملايم، تفت دهيد تا كاملاً نرم شود.
سپس گوجهفرنگی، سير، شكر، نمك و فلفل را به پياز بيفزائيد. حالا ظرف سوپ را به مدت 20 دقيقه، روی حرارت قرار دهيد تا مواد بپزد. اينك آن را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد و قدری از مخلوط قرص سبزی و آب، به آن اضافه كنيد تا رقيقتر شود.
اكنون همه آب سبزی را به سوپ بيفزائيد و آن را روی حرارت قرار دهيد تا بجوشد. حالا پاستا را اضافه كنيد و 10 دقيقهی ديگر، سوپ را بجوشانيد. نانها را با برشگر ستارهای شكل، ببريد، در كمی كره تفت دهيد سوپ را برای پذيرائی در كاسه مناسبی بكشيد و با نانهای ستارهای بيارائيد.