Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 05:57

5
اسفند
ترشی مخلوط با رب انار

ترشی مخلوط با رب انار

ابتدا لوبيا سبز، هويج، كرفس، سير، فلفل، به و گل كلم را به اندازه‌ی دلخواه خرد كنيد و در قابلمه‌ی مناسبی بريزيد و با 1 پيمانه سركه به مدت 5 دقيقه بجوشانيد. آن‌گاه بادمجان را ريز خرد كنيد و همراه باقيمانده‌ی سركه، به مدت 5 دقيقه بپزيد.

پوراندخت نميرانيان

 

مواد لازم

لوبيا سبز            200 گرم

هويج                 200 گرم

كرفس                200 گرم

سير                  100 گرم

فلفل سبز          50 گرم

به درشت           2 عدد

گل‌كلم               250 گرم

سركه                500 ميلی ليتر (2 پيمانه)

بادمجان              1 كيلوگرم

ترخون خشك      1 قاشق سوپخوری

سياه دانه           1 قاشق سوپخوری

نمك                  به ميزان لازم

رب انار               1 كيلوگرم
 

روش تهيه

ابتدا لوبيا سبز، هويج، كرفس، سير، فلفل، به و گل كلم را به اندازه‌ی دلخواه خرد كنيد و در قابلمه‌ی مناسبی بريزيد و با 1 پيمانه سركه به مدت 5 دقيقه بجوشانيد. آن‌گاه بادمجان را ريز خرد كنيد و همراه باقيمانده‌ی سركه، به مدت 5 دقيقه بپزيد.

همينكه مخلوط سبزی خنك شد، آنها را در ظرف مناسبی بريزيد، ترخون، سياه دانه، نمك و رب انار را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا ترشی را در شيشه‌ی مناسبی بريزيد و در جای خنك نگه‌داريد.

يادآوری: چنانچه رب انار ترش بود، 2 تا 3 قاشق سوپخوری شكر به آن اضافه كنيد.

 

 

برچسب ها: دستور تهیه ترشی، ترشی مخلوط با رب انار، ترشی مخلوط، ترشی انار، روش تهیه ترشی رب انار، ترشی رب انار، دستور تهییه ترشی مخلوط تعداد بازديد: 4541 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز