پوراندخت نميرانيان
مواد لازم
لوبيا سبز 200 گرم
هويج 200 گرم
كرفس 200 گرم
سير 100 گرم
فلفل سبز 50 گرم
به درشت 2 عدد
گلكلم 250 گرم
سركه 500 ميلی ليتر (2 پيمانه)
بادمجان 1 كيلوگرم
ترخون خشك 1 قاشق سوپخوری
سياه دانه 1 قاشق سوپخوری
نمك به ميزان لازم
رب انار 1 كيلوگرم
روش تهيه
ابتدا لوبيا سبز، هويج، كرفس، سير، فلفل، به و گل كلم را به اندازهی دلخواه خرد كنيد و در قابلمهی مناسبی بريزيد و با 1 پيمانه سركه به مدت 5 دقيقه بجوشانيد. آنگاه بادمجان را ريز خرد كنيد و همراه باقيماندهی سركه، به مدت 5 دقيقه بپزيد.
همينكه مخلوط سبزی خنك شد، آنها را در ظرف مناسبی بريزيد، ترخون، سياه دانه، نمك و رب انار را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا ترشی را در شيشهی مناسبی بريزيد و در جای خنك نگهداريد.
يادآوری: چنانچه رب انار ترش بود، 2 تا 3 قاشق سوپخوری شكر به آن اضافه كنيد.