Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 23:59

5
اسفند
سس بشامل

سس بشامل

شير را همراه با پياز، دانه‌های فلفل سياه، برگ بو و جوز در ظرف مناسبی، بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا شير بجوشد. سپس آن را از روی حرارت برداريد و به مدت 30 دقيقه كنار بگذاريد تا شير طعم ادويه‌ها را به ‌خود جذب كند.

تحریریه آشپزباشی

 

مواد لازم

شير                          450  ميلی ليتر

پياز چهار قاچ كرده        1 عدد (كوچك)

دانه فلفل سياه           5 عدد

برگ بو                       يك عدد

جوز هندی رنده‌كرده     1 پينچ

كره                            25 گرم

آرد                             1 قاشق سوپخوری

روش تهيه

شير را همراه با پياز، دانه‌های فلفل سياه، برگ بو و جوز در ظرف مناسبی، بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا شير بجوشد. سپس آن را از روی حرارت برداريد و به مدت 30 دقيقه كنار بگذاريد تا شير طعم ادويه‌ها را به ‌خود جذب كند.

حالا شير را صاف كنيد. كره را در ظرف ديگری بريزيد و روی اجاق گرم كنيد. آرد را بيفزائيد و تفت دهيد و شير را به آرامی به مخلوط كره و آرد بيفزائيد و با همزن دستی هم بزنيد تا سس صاف و يكدستی حاصل شود. حالا آن را 20 دقيقه روی حرارت نگه‌داريد و پيوسته هم بزنيد تا غليظ شود.

يادآوري: از اين سس برای پخت انواع پاستا، لازانيا، گراتن و... استفاده می شود.

 

برچسب ها: طرز تهیه سس بشامل، طرز تهيه سس بشامل ساده، نکات تهیه سس بشامل، سس بشامل، دستور تهییه بشامل، مواد مورد نیاز سس بشامل، سس لازانیا تعداد بازديد: 741 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز