تحریریه آشپزباشی
مواد لازم
شير 450 ميلی ليتر
پياز چهار قاچ كرده 1 عدد (كوچك)
دانه فلفل سياه 5 عدد
برگ بو يك عدد
جوز هندی رندهكرده 1 پينچ
كره 25 گرم
آرد 1 قاشق سوپخوری
روش تهيه
شير را همراه با پياز، دانههای فلفل سياه، برگ بو و جوز در ظرف مناسبی، بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا شير بجوشد. سپس آن را از روی حرارت برداريد و به مدت 30 دقيقه كنار بگذاريد تا شير طعم ادويهها را به خود جذب كند.
حالا شير را صاف كنيد. كره را در ظرف ديگری بريزيد و روی اجاق گرم كنيد. آرد را بيفزائيد و تفت دهيد و شير را به آرامی به مخلوط كره و آرد بيفزائيد و با همزن دستی هم بزنيد تا سس صاف و يكدستی حاصل شود. حالا آن را 20 دقيقه روی حرارت نگهداريد و پيوسته هم بزنيد تا غليظ شود.
يادآوري: از اين سس برای پخت انواع پاستا، لازانيا، گراتن و... استفاده می شود.