اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4- 6 نفر
گوشت چرخكرده 400 گرم
هويج رندهكرده 5 عدد متوسط
پياز رندهكرده 1 عدد متوسط
ترهي خردكرده نصف پيمانه
نمك و زردچوبه به ميزان لازم
گردوي خردكرده يكدوم پيمانه
آرد نخودچي 4 قاشق سوپخوری
تخممرغ 1 عدد
روغن به ميزان لازم
مواد لازم براي تهيهي سس كوفته
پياز خردكرده 1 عدد كوچك
روغن مايع 1 قاشق سوپخوری
آرد سفيد 1 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به ميزان لازم
شكر 3 قاشق سوپخوری
سركه يكسوم پيمانه
روش تهيه
در ظرف مناسبی، گوشت، هويج، پياز و تره را با هم مخلوط كنيد. آنگاه نمک، زردچوبه، گردو و آرد نخودچی را همراه با تخممرغ به مواد قبلی بيفزائيد و خوب با هم مخلوط كنيد تا چسبنده شود.
بعد هر بار قدری از مایه برداريد و در دست گرد كنيد و در روغن داغ سرخ نمائيد. حالا سس كوفته را آماده كنيد و هنگامی که سس غلیظ شد و آبش به نصف رسید، کوفتهها بيفزائيد. حدود نیم ساعت صبر كنيد تا در سس بپزد.
روش تهيهی سس كوفته: پياز را در روغن تفت دهيد. آرد را به آن اضافه كنيد و تفت دهيد تا خامی اش گرفته شود. رب گوجهفرنگی را نيز بيفزائيد. اكنون نمك، فلفل، شكر و سركه را به سس اضافه نمائيد، كمی آب بيفزائيد و صبر كنيد تا سس بجوشد.