Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 19:36

8
اسفند
سوپ گشنيز و گل‌ كلم تند

سوپ گشنيز و گل‌ كلم تند

ابتدا روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز، سیر، زنجفیل و فلفل قرمز را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.

مرضيه مرشدی

 

مواد لازم برای 6 – 8 نفر

روغن زیتون                           2 قاشق سوپخوری

پیاز                                      1 عدد درشت

سیر له كرده                         2 حبه

زنجفیل رنده‌كرده                    1 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز تند خردكرده           1 عدد

دانه‌ی خردل                          2 قاشق چایخوری

ادویه‌ی گرام‌ماسالا                 2 قاشق چایخوری

زردچوبه                                1 قاشق چایخوری

پودر زیره                               2 قاشق چایخوری

گل كلم خردكرده                    5/1 كیلوگرم

آب مرغ                                5/1 لیتر (6 پیمانه)

شیر نارگیل                           250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

ماست                                 60 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

گشنیز خردكرده                     -01 قاشق سوپخوری

روش تهیه

ابتدا روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز، سیر، زنجفیل و فلفل قرمز را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا ادویه‌ها را اضافه كنید. سپس گل كلم و آب مرغ را بیفزائید و 15 دقیقه سوپ را بپزید. اینك نیمی از سوپ را در

مخلوط كن یا كاسه‌ی دستگاه غذاساز، بریزید و پوره كنید و به باقیمانده‌ی سوپ بیفزائید. اكنون شیر نارگیل، ماست و گشنیز را در سوپ بریزید و آن را از روی حرارت بردارید. سوپ را برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی، بكشید و با برگ گشنیز بیارائید.

 

برچسب ها: سوپ گشنيز، طرز تهیه سوپ، سوپ گشنيز و گل‌ كلم تند، تهیه سوپ گل کلم، طرز پخت سوپ گشنیز و گل کلم تند، گل کلم، سوپ کلم تند تعداد بازديد: 804 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز