مرضيه مرشدی
مواد لازم برای 6 – 8 نفر
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز 1 عدد درشت
سیر له كرده 2 حبه
زنجفیل رندهكرده 1 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز تند خردكرده 1 عدد
دانهی خردل 2 قاشق چایخوری
ادویهی گرامماسالا 2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پودر زیره 2 قاشق چایخوری
گل كلم خردكرده 5/1 كیلوگرم
آب مرغ 5/1 لیتر (6 پیمانه)
شیر نارگیل 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
ماست 60 گرم (یكچهارم پیمانه)
گشنیز خردكرده -01 قاشق سوپخوری
روش تهیه
ابتدا روغن را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه پیاز، سیر، زنجفیل و فلفل قرمز را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا ادویهها را اضافه كنید. سپس گل كلم و آب مرغ را بیفزائید و 15 دقیقه سوپ را بپزید. اینك نیمی از سوپ را در
مخلوط كن یا كاسهی دستگاه غذاساز، بریزید و پوره كنید و به باقیماندهی سوپ بیفزائید. اكنون شیر نارگیل، ماست و گشنیز را در سوپ بریزید و آن را از روی حرارت بردارید. سوپ را برای پذیرائی در كاسهی مناسبی، بكشید و با برگ گشنیز بیارائید.