مرضيه مرشدی
مواد لازم برای 6-8 نفر
فیلهی مرغ خردكرده 1 كیلوگرم
پیاز خردكرده 1 عدد
هویج خردكرده 2 عدد متوسط
كرفس خردكرده 2 ساقه
برگ بو 1 عدد
دانهی فلفل سیاه 12 عدد
آب 3 لیتر
كره 60 گرم
سیر لهكرده 2 حبه
پیاز ریز خردكرده 1 عدد متوسط
فلفل قرمز تند خردكرده 1 عدد
آرد یكچهارم پیمانه (35 گرم)
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
پورهی گوجهفرنگی 400 گرم
بامیهی از درازا نصف كرده 200 گرم
برنج 1 پیمانه
سوسیس دودی خردكرده و سرخكرده 200 گرم
روش تهیه
ابتدا در قابلمهی مناسبی مرغ، پیاز، هویج، كرفس، برگ بو، دانهی فلفل سیاه و آب را بریزید و روی اجاق، بپزید. آنگاه آن را در صافی بریزید، آب مرغ را جدا كنید و كنار بگذارید. سپس كره را در قابلمهی مناسبی، روی اجاق آب كنید. سیر، پیاز و فلفل قرمز را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.
حالا آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید. اینك آب مرغ، رب گوجهفرنگی و پورهی گوجهفرنگی را بیفزائید و 15 دقیقه، سوپ را بپزید. اكنون بامیه و برنج خیسانده را بیفزائید و بپزید تا برنج نرم شود. حالا مرغ پخته و سوسیس را اضافه كنید و سوپ را برای پذیرائی در كاسهی مناسبی بكشید.
یادآوری: چنانچه به استفاده از سوسیس، در این سوپ تمایل ندارید، میتوانید آن را حذف كنید.