Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 06:55

8
اسفند
سوپ باميه

سوپ باميه

ابتدا در قابلمه‌ی مناسبی مرغ، پیاز، هویج، كرفس، برگ بو، دانه‌ی فلفل سیاه و آب را بریزید و روی اجاق، بپزید. آن‌گاه آن را در صافی بریزید، آب مرغ را جدا كنید و كنار بگذارید. سپس كره را در قابلمه‌ی مناسبی، روی اجاق آب كنید.

مرضيه مرشدی

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

فیله‌ی مرغ خردكرده                           1 كیلوگرم

پیاز خردكرده                                    1 عدد

هویج خردكرده                                  2 عدد متوسط

كرفس خردكرده                                2 ساقه

برگ بو                                           1 عدد

دانه‌ی فلفل سیاه                              12 عدد

آب                                                3 لیتر

كره                                               60 گرم

سیر له‌كرده                                     2 حبه

پیاز ریز خردكرده                                1 عدد متوسط

فلفل قرمز تند خردكرده                       1 عدد

آرد                                                یك‌چهارم پیمانه (35 گرم)

رب گوجه‌فرنگی                                2 قاشق سوپخوری

پوره‌ی گوجه‌فرنگی                            400 گرم

بامیه‌ی از درازا نصف كرده                     200 گرم

برنج                                             1 پیمانه

سوسیس دودی خردكرده و سرخكرده     200 گرم

روش تهیه

ابتدا در قابلمه‌ی مناسبی مرغ، پیاز، هویج، كرفس، برگ بو، دانه‌ی فلفل سیاه و آب را بریزید و روی اجاق، بپزید. آن‌گاه آن را در صافی بریزید، آب مرغ را جدا كنید و كنار بگذارید. سپس كره را در قابلمه‌ی مناسبی، روی اجاق آب كنید. سیر، پیاز و فلفل قرمز را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.

حالا آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید. اینك آب مرغ، رب گوجه‌فرنگی و پوره‌ی گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 15 دقیقه، سوپ را بپزید. اكنون بامیه و برنج خیسانده را بیفزائید و بپزید تا برنج نرم شود. حالا مرغ پخته و سوسیس را اضافه كنید و سوپ را برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید.

 

یادآوری: چنانچه به استفاده از سوسیس، در این سوپ تمایل ندارید، می‌توانید آن را حذف كنید.

برچسب ها: انواع سوپ، سوپ باميه، طرز تهیه سوپ بامیه، دستور تهیه سوپ بامیه، دستور آشپزی سوپ بامیه، مواد مورد نیاز سوپ بامیه، طرز تهیه انواع سوپ تعداد بازديد: 7638 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز