Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 08:35

8
اسفند
سوپ ماهی سالمون

سوپ ماهی سالمون

كره را در ظرف مناسبی روی حرارت آب كنید. حال پیاز، تره‌فرنگی و كرفس را بیفزائید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا نرم و سبك شود. سپس آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

فاطمه درويش

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

كره                                       30 گرم

پیاز خردكرده                          1 عدد

تره فرنگی خردكرده                 1 عدد

كرفس خردكرده                      1 سابقه

آرد                                        4 قاشق سوپخوری

آب سبزی                             1 لیتر

سیب‌زمینی خردكرده               225 گرم

نمك و فلفل                           به میزان لازم

ماهی سالمون                       2 سانتیمتری خردكرده 450 گرم

شیر                                     175 میلی‌لیتر

خامه                                    120 میلی‌لیتر

شوید تازه برای تزئین              به میزان لازم

روش تهیه

كره را در ظرف مناسبی روی حرارت آب كنید. حال پیاز، تره‌فرنگی و كرفس را بیفزائید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا نرم و سبك شود. سپس آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. اكنون آب سبزی را همراه با سیب‌زمینی به مواد اضافه نمائید. حرارت را ملایم كنید و نیم ساعت بپزید.

در پایان پخت، نمك، فلفل و ماهی را به سوپ بیفزائید و به مدت 10 دقیقه سوپ را هم نزنید تا ماهی بپزد ولی له نشود. حال شیر و خامه را به سوپ اضافه نمائید و از روی حرارت بردارید. اكنون سوپ را در ظرف مناسب بكشید و با شوید تازه تزئین بیارائید.

یادآوری1: به جای ماهی سالمون می‌توانید از ماهی قزل آلا استفاده كنید.

یادآوری2: برای تهیه آب سبزی 2 عدد قرص عصاره سبزی را با 1 لیتر آب گرم مخلوط سازید.

 

برچسب ها: طرز تهیه سوپ، سوپ ماهی سالمون، طرز تهیه سوپ سالمون، نحوه پخت سوپ ماهی، طرز تهیه سوپ ماهی سالمون، طرز تهیه سوپ ماهی، سوپ ماهی تعداد بازديد: 889 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز