فاطمه درويش
مواد لازم برای 4-6 نفر
كره 30 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد
تره فرنگی خردكرده 1 عدد
كرفس خردكرده 1 سابقه
آرد 4 قاشق سوپخوری
آب سبزی 1 لیتر
سیبزمینی خردكرده 225 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
ماهی سالمون 2 سانتیمتری خردكرده 450 گرم
شیر 175 میلیلیتر
خامه 120 میلیلیتر
شوید تازه برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه
كره را در ظرف مناسبی روی حرارت آب كنید. حال پیاز، ترهفرنگی و كرفس را بیفزائید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا نرم و سبك شود. سپس آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. اكنون آب سبزی را همراه با سیبزمینی به مواد اضافه نمائید. حرارت را ملایم كنید و نیم ساعت بپزید.
در پایان پخت، نمك، فلفل و ماهی را به سوپ بیفزائید و به مدت 10 دقیقه سوپ را هم نزنید تا ماهی بپزد ولی له نشود. حال شیر و خامه را به سوپ اضافه نمائید و از روی حرارت بردارید. اكنون سوپ را در ظرف مناسب بكشید و با شوید تازه تزئین بیارائید.
یادآوری1: به جای ماهی سالمون میتوانید از ماهی قزل آلا استفاده كنید.
یادآوری2: برای تهیه آب سبزی 2 عدد قرص عصاره سبزی را با 1 لیتر آب گرم مخلوط سازید.