فاطمه درويش
مواد لازم برای 4 نفر
كره 25 گرم
پیاز خردكرده 2 عدد
آب سبزی 500 میلیلیتر
مخلوط سبزی معطر خردكرده* 25 گرم
پنیر خامهای 200 گرم
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
شیر 150 میلیلیتر (حدود دو سوم پیمانه )
پیازچهی خردكرده برای تزئین به میزان لازم
*(جعفری، پیازچه، آویشن و ریحان)
روش تهیه
كره را در قابلمهی مناسبی، روی اجاق آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. سپس آب سبزی و سبزی را بیفزائید و به مدت تقریبی، 20 دقیقه بپزید. حال این مواد را در كاسهی دستگاه غذاساز، بریزید و پوره كنید. آنگاه سوپ را به قابلمه، برگردانید و پنیر خامهای را به آن بیفزائید و مرتب هم بزنید تا سوپ، صاف و یكدست شود.
اكنون آرد ذرت را در شیر حل كنید و به سوپ، اضافه كنید. اینك 2 دقیقهی دیگر، آن را بپزید و بعد برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پیازچه، بیارائید.
یادآوری: برای تهیهی آب سبزی، 2 عدد قرص عصاره سبزی را در 500 میلیلیتر آب حل كنید.