Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 13:55

8
اسفند
سوپ لپه

سوپ لپه

كره را در قابلمه‌ی مناسبی، روی اجاق آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. سپس آب سبزی و سبزی را بیفزائید و به مدت تقریبی، 20 دقیقه بپزید. حال این مواد را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز، بریزید و پوره كنید.

فاطمه درويش

 

مواد لازم برای 4 نفر

كره                                               25 گرم

پیاز خردكرده                                   2 عدد

آب سبزی                                      500 میلی‌لیتر

مخلوط سبزی معطر خردكرده*           25 گرم

پنیر خامه‌ای                                   200 گرم

آرد ذرت                                         1 قاشق سوپخوری

شیر                                             150 میلی‌لیتر (حدود دو سوم پیمانه )

پیازچه‌ی خردكرده                           برای تزئین به میزان لازم

*(جعفری، پیازچه، آویشن و ریحان)

روش تهیه

كره را در قابلمه‌ی مناسبی، روی اجاق آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. سپس آب سبزی و سبزی را بیفزائید و به مدت تقریبی، 20 دقیقه بپزید. حال این مواد را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز، بریزید و پوره كنید. آن‌گاه سوپ را به قابلمه، برگردانید و پنیر خامه‌ای را به آن بیفزائید و مرتب هم بزنید تا سوپ، صاف و یكدست شود.

اكنون آرد ذرت را در شیر حل كنید و به سوپ، اضافه كنید. اینك 2 دقیقه‌ی دیگر، آن را بپزید و بعد برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پیازچه، بیارائید.

یادآوری: برای تهیه‌ی آب سبزی، 2 عدد قرص عصاره سبزی را در 500 میلی‌لیتر آب حل كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه سوپ، انواع سوپ، غذای محلی، سوپ لپه، طرز تهیه سوپ لپه، مواد مورد نیاز سوپ لپه، دستور پخت سوپ لپه تعداد بازديد: 1229 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز