Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 13:40

8
اسفند
سوپ زمستانی

سوپ زمستانی

در تابه‌ی مناسبی كره یا روغن زیتون را روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه تره‌فرنگی، كدو و سیر را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید تا نرم و سبك شود.

فاطمه درويش

 

مواد لازم برای 4 نفر

كره یا روغن زیتون                       2 قاشق سوپخوری

تره فرنگی خردكرده                     2 ساقه

كدو سبز خردكرده                       2 عدد

سیر له كرده                              2 حبه

گوجه‌فرنگی خردكرده                   400 گرم

رب گوجه‌فرنگی                         1 قاشق سوپخوری

قرص عصاره‌ی سبزی                  2 عدد

آب                                           900 میلی‌لیتر

نخود پخته                                  400 گرم

اسفناج خردكرده                         225 گرم

نمك و فلفل                               به میزان لازم

پنیر پارمزان برای تزئین                4 قاشق سوپخوری

روش تهیه

در تابه‌ی مناسبی كره یا روغن زیتون را روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه تره‌فرنگی، كدو و سیر را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید تا نرم و سبك شود. سپس گوجه‌فرنگی، رب‌گوجه‌فرنگی و مخلوط قرص عصاره و آب را بیفزائید و روی حرارت ملایم بپزید. حالا نخود، اسفناج، نمك و فلفل را بیفزائید و 10 دقیقه‌ی دیگر سوپ را، بپزید. اكنون سوپ را برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید و رویش را با پنیر بیارائید.

 

برچسب ها: طرز تهیه سوپ، طرز تهیه انواع سوپ، سوپ داغ زمستانی، سوپ زمستانی، انواع سوپ ها، آموزش پخت سوپ، طرز تهیه سوپ زمستانی تعداد بازديد: 643 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز