فاطمه درويش
مواد لازم برای 4 نفر
كره یا روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
تره فرنگی خردكرده 2 ساقه
كدو سبز خردكرده 2 عدد
سیر له كرده 2 حبه
گوجهفرنگی خردكرده 400 گرم
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
قرص عصارهی سبزی 2 عدد
آب 900 میلیلیتر
نخود پخته 400 گرم
اسفناج خردكرده 225 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
پنیر پارمزان برای تزئین 4 قاشق سوپخوری
روش تهیه
در تابهی مناسبی كره یا روغن زیتون را روی اجاق گرم كنید. آنگاه ترهفرنگی، كدو و سیر را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید تا نرم و سبك شود. سپس گوجهفرنگی، ربگوجهفرنگی و مخلوط قرص عصاره و آب را بیفزائید و روی حرارت ملایم بپزید. حالا نخود، اسفناج، نمك و فلفل را بیفزائید و 10 دقیقهی دیگر سوپ را، بپزید. اكنون سوپ را برای پذیرائی در كاسهی مناسبی بكشید و رویش را با پنیر بیارائید.