Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:37

24
اسفند
سوپ گوجه‌فرنگی

سوپ گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت 10 دقيقه در آب جوش، بريزيد. آن‌گاه در آب سرد قرار دهيد و پوست‌شان را بگيريد. سپس آنها را 4 قاچ كنيد و كنار بگذاريد.

فاطمه درويش

 

مواد لازم برای 4 نفر

گوجه‌فرنگی                            1 كيلوگرم

كره                                       40 گرم

فيله‌ی مرغ خلالی خردكرده      200 گرم

پياز خردكرده                           1 عدد

هويج خردكرده                         2 عدد

آب مرغ                                  500 ميلی ليتر (2 پيمانه)

رب گوجه‌فرنگی                      2 قاشق سوپخوری

سركه                                    2 قاشق سوپخوری

شكر                                      1 قاشق سوپخوری 

نعنای خردكرده                        2 قاشق سوپخوری 

نمك و فلفل                            به ميزان لازم

خامه‌ برای تزئين                     به ميزان لازم

برگ نعنا برای تزئين                 به ميزان لازم

مواد لازم نان تست پنيری

نان تست                                  4 تكه

پنير موزارلا                                80 گرم

روش تهيه

گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت 10 دقيقه در آب جوش، بريزيد. آن‌گاه در آب سرد قرار دهيد و پوست‌شان را بگيريد. سپس آنها را 4 قاچ كنيد و كنار بگذاريد. حالا در تابه‌ی مناسبی، نيمی از كره را روی اجاق آب كنيد و فيله‌های مرغ را در آن، تفت دهيد.

اينك باقيمانده‌ی كره را در تابه‌ی ديگري بريزيد، روی اجاق بگذاريد و پياز و هويج را در آن تفت دهيد تا نرم و سبك شود. اكنون گوجه‌فرنگی‌ها، آب مرغ، رب گوجه‌فرنگی، سركه، شكر، نعنا، نمك، فلفل، پياز و هويج را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد.

حال مايه‌ی به دست آمده را در قابلمه‌ی مناسبی، بريزيد و به مدت تقريبی 10 دقيقه، روی اجاق بپزيد. سپس فيله‌ی مرغ را به سوپ بيفزائيد و 5 دقيقه‌ی ديگر، بپزيد. اكنون سوپ را برای پذيرائی در كاسه‌ی مناسبی، بريزيد و رويش را با تكه‌های نان تست پنيری، خامه و برگ نعنا، بيارائيد.

روش تهيه‌ی نان تست پنيری

اطراف نان‌ها را ببريد و دور بريزيد. بعد آنها را در سينی فر بگذاريد و رويش پنير بپاشيد و به مدت تقريبی 10 دقيقه، نان‌ها را در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتيگراد، برشته كنيد.

 

برچسب ها: سوپ گوجه فرنگی، سوپ سبزیجات، طرز تهیه سوپ، طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی، سوپ گوجه فرنگی ساده، مواد مورد نیاز سوپ گوجه فرنگی، مواد مورد نیاز سوپ تعداد بازديد: 732 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز