فاطمه درويش
مواد لازم برای 4 نفر
گوجهفرنگی 1 كيلوگرم
كره 40 گرم
فيلهی مرغ خلالی خردكرده 200 گرم
پياز خردكرده 1 عدد
هويج خردكرده 2 عدد
آب مرغ 500 ميلی ليتر (2 پيمانه)
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
سركه 2 قاشق سوپخوری
شكر 1 قاشق سوپخوری
نعنای خردكرده 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به ميزان لازم
خامه برای تزئين به ميزان لازم
برگ نعنا برای تزئين به ميزان لازم
مواد لازم نان تست پنيری
نان تست 4 تكه
پنير موزارلا 80 گرم
روش تهيه
گوجهفرنگیها را به مدت 10 دقيقه در آب جوش، بريزيد. آنگاه در آب سرد قرار دهيد و پوستشان را بگيريد. سپس آنها را 4 قاچ كنيد و كنار بگذاريد. حالا در تابهی مناسبی، نيمی از كره را روی اجاق آب كنيد و فيلههای مرغ را در آن، تفت دهيد.
اينك باقيماندهی كره را در تابهی ديگري بريزيد، روی اجاق بگذاريد و پياز و هويج را در آن تفت دهيد تا نرم و سبك شود. اكنون گوجهفرنگیها، آب مرغ، رب گوجهفرنگی، سركه، شكر، نعنا، نمك، فلفل، پياز و هويج را در كاسهی دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد.
حال مايهی به دست آمده را در قابلمهی مناسبی، بريزيد و به مدت تقريبی 10 دقيقه، روی اجاق بپزيد. سپس فيلهی مرغ را به سوپ بيفزائيد و 5 دقيقهی ديگر، بپزيد. اكنون سوپ را برای پذيرائی در كاسهی مناسبی، بريزيد و رويش را با تكههای نان تست پنيری، خامه و برگ نعنا، بيارائيد.
روش تهيهی نان تست پنيری
اطراف نانها را ببريد و دور بريزيد. بعد آنها را در سينی فر بگذاريد و رويش پنير بپاشيد و به مدت تقريبی 10 دقيقه، نانها را در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتيگراد، برشته كنيد.