Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 اردیبهشت 1403 - 10:39

10
اسفند
آش شله‌ قلمكار

آش شله‌ قلمكار

بجوشانید و برنج را در آن، بپزید. سپس سبزی آش را بیفزائید و به مدت 15دقیقه، بپزید. حالا گوشت را بكوبید و همراه با نمك و حبوبات پخته، به آش بیفزائید و پیوسته هم بزنید

ژينوس نوروزی

 

مواد لازم برای 10-12 نفر

  نخود                                   یك‌دوم پیمانه

لوبیا سفید                               1 پیمانه

لوبیا قرمز یا چیتی                  1 پیمانه

لوبیا چشم بلبلی                   5/1 پیمانه

عدس                                   1 پیمانه

برنج                                     1 پیمانه

سبزی آش خردكرده*               2 كیلوگرم

گوشت گردن پخته                  1 كیلوگرم

روغن                                    به میزان لازم

نمك، فلفل و زردچوبه              به میزان لازم

پیاز داغ                                 1 پیمانه

نعنا داغ                                 یك‌سوم پیمانه

*تره، شوید، جعفری، اسفناج و كمی گشنیز

روش تهیه

بجوشانید و برنج را در آن، بپزید. سپس سبزی آش را بیفزائید و به مدت 15دقیقه، بپزید. حالا گوشت را بكوبید و همراه با نمك و حبوبات پخته، به آش بیفزائید و پیوسته هم بزنید

اكنون در تابه‌ی مناسبی، روغن بریزید، زردچوبه و فلفل را در آن تفت دهید و همراه با نیمی از پیاز داغ و نعنا داغ به آش بیفزائید و صبر كنید تا آش، كاملاً جا بیفتد. اكنون آش را برای پذیرائی، در كاسه‌ی مناسبی بریزید و رویش را با نعنا داغ و پیاز داغ بیارائید.

 

برچسب ها: آش شله‌ قلمكار، طرز تهیه آش شله قلمکار، روش تهیه آش شله قلمکار، طرز تهیه آش شله قلم کار، مواد لازم آش شله قلمکار، مواد مورد نیاز آش، دستور پخت آش قلمکار تعداد بازديد: 655 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز