ژينوس نوروزی
مواد لازم برای 10-12 نفر
نخود یكدوم پیمانه
لوبیا سفید 1 پیمانه
لوبیا قرمز یا چیتی 1 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی 5/1 پیمانه
عدس 1 پیمانه
برنج 1 پیمانه
سبزی آش خردكرده* 2 كیلوگرم
گوشت گردن پخته 1 كیلوگرم
روغن به میزان لازم
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز داغ 1 پیمانه
نعنا داغ یكسوم پیمانه
*تره، شوید، جعفری، اسفناج و كمی گشنیز
روش تهیه
بجوشانید و برنج را در آن، بپزید. سپس سبزی آش را بیفزائید و به مدت 15دقیقه، بپزید. حالا گوشت را بكوبید و همراه با نمك و حبوبات پخته، به آش بیفزائید و پیوسته هم بزنید
اكنون در تابهی مناسبی، روغن بریزید، زردچوبه و فلفل را در آن تفت دهید و همراه با نیمی از پیاز داغ و نعنا داغ به آش بیفزائید و صبر كنید تا آش، كاملاً جا بیفتد. اكنون آش را برای پذیرائی، در كاسهی مناسبی بریزید و رویش را با نعنا داغ و پیاز داغ بیارائید.