Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 19:35

10
اسفند
آش ترخينه

آش ترخينه

ابتدا حبوبات و ترخینه را بخیسانید. آن‌گاه هر كدام را جداگانه بپزید. حالا سبزی را در قابلمه‌ی مناسبی، روی اجاق بپزید. سپس حبوبات، ترخینه، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و صبر كنید تا آش بپزد و جا بیفتد.

ژينوس نوروزی

 

مواد لازم برای 8-10 نفر

نخود                                      یك‌دوم پیمانه

لوبیا                                       یك‌دوم پیمانه

عدس                                    یك‌دوم پیمانه

ترخینه                                   250 گرم

سبزی آش خردكرده*               1 كیلوگرم

نمك و فلفل                            به میزان لازم

زردچوبه                                 1 قاشق سوپخوری

پیاز داغ                                  6 قاشق سوپخوری

نعنا داغ                                  4 قاشق سوپخوری

* تره، شوید، جعفری، اسفناج و كمی گشنیز

روش تهیه

ابتدا حبوبات و ترخینه را بخیسانید. آن‌گاه هر كدام را جداگانه بپزید. حالا سبزی را در قابلمه‌ی مناسبی، روی اجاق بپزید. سپس حبوبات، ترخینه، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و صبر كنید تا آش بپزد و جا بیفتد. اینك آش را در كاسه‌ی مناسبی بكشید و رویش را با پیاز داغ و نعنا داغ بیارائید.

یادآوری: ترخینه همان بلغور گندم است كه آن را با دوغ می‌پزند و بعد خشك می‌كنند. هنگام پخت ترخینه آن را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

 

برچسب ها: طرز تهیه آش، دستور پخت آش، آش ترخينه، طرز تهیه آش ترخینه، دستور پخت آش ترخینه، مواد مورد نیاز آش ترخینه، موارد مورد نیاز آش تعداد بازديد: 1161 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز