Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 15:16

10
اسفند
آبگوشت غوره و گوجه‌فرنگی

آبگوشت غوره و گوجه‌فرنگی

نخود، گوشت و پیاز را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل، زردچوبه و غوره را بیفزائید و صبر كنید تا آبگوشت جابیفتد.

سرور چاووشی

 

مواد لازم برای 4نفر

نخود                                      100 گرم

گوشت سردست گوسفند          500 گرم

پیاز                                        1 عدد

گوجه‌فرنگی خردكرده                 5 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه                به میزان لازم

غوره                                      200 گرم

سیر داغ                                 1 قاشق سوپخوری

نعنا داغ                                   1 قاشق سوپخوری

روش تهیه

نخود، گوشت و پیاز را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل، زردچوبه و غوره را بیفزائید و صبر كنید تا آبگوشت جابیفتد. اینك سیر داغ و نعنا داغ را نیز بیفزائید و 2 دقیقه‌ی دیگر آبگوشت را بجوشانید. حالا آبگوشت را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و میل كنید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید آبگوشت را از مخلفات آن جدا كنید و مواد را بكوبید.

 

 

برچسب ها: آبگوشت، هنر طباخی، آبگوشت غوره و گوجه‌فرنگی، آبگوشت غوره، دستور پخت آبگوشت غوره و گوجه فرنگی، دستور پخت آبگوشت غوره، طرز تهیه آبگوشت غوره، طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی تعداد بازديد: 734 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز