Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 06:47

30
مهر
آبگوشت نذری (مُتَنجنه)

آبگوشت نذری (مُتَنجنه)

حبوبات را در ظرف‌های جداگانه، بخیسانید. آن‌گاه یك پیمانه از نخود را با یك عدد پیاز، درون كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید.

ایران كوهستانی


مواد لازم آبگوشت نذری

برای 8-10 نفر 
 

مخلوط نخود و لوبیا چیتی     5/2 پیمانه 
پیاز خردكرده     3 عدد درشت 
گوشت گوسفند خردكرده     1 كیلوگرم 
نمك و فلفل     به میزان لازم 
زردچوبه     1 قاشق چایخوری 
دنبه     100 گرم 
رب گوجه‌فرنگی     4 قاشق سوپخوری 
ترخون     50 گرم 
شنبلیله     30 گرم 
جعفری     30 گرم 
سیب‌زمینی     3 عدد 
برگه‌ی زردآلو (تُر شاله)     120 گرم 
به خردكرده     1 عدد 
مغز گردوی خردكرده     100 گرم 
 

روش تهیه آبگوشت نذری

حبوبات را در ظرف‌های جداگانه، بخیسانید. آن‌گاه یك پیمانه از نخود را با یك عدد پیاز، درون كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید و صبر كنید تا مخلوطی یكدست حاصل شود. سپس گوشت و باقیمانده‌ی پیاز را در قابلمه بریزید و روی اجاق، تفت دهید. حبوبات، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و بپزید. حالا نخود كوبیده را همراه با دنبه در قابلمه‌ی دیگری بریزید و روی اجاق، بپزید تا به روغن بیفتد و بعد رب‌گوجه‌فرنگی و سبزی‌ها را بیفزائید. اینك همه‌ی مواد پخته را، با هم مخلوط كنید، سیب‌زمینی، برگه‌ی زردآلو، به و گردو را، بیفزائید و صبر كنید تا آبگوشت كاملاً جا بیفتد. اكنون آبگوشت را در ظرف‌های مناسب بكشید.

یادآوری1: در كرمان، به برگه‌ی زردآلو، تُرشاله می‌گویند.

یادآوری2: چنانچه ترخون تازه در دسترستان نبود، از نوع خشك آن استفاده كنید.

 

برچسب ها: آبگوشت، غذای نذری، آبگوشت نذری، مُتَنجنه، روش تهیه مُتَنجنه تعداد بازديد: 1914 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز