اعظم گلزارمنش
مواد لازم براي 6-8 نفر
گوشت سردست و قلوهگاه گوسفند 750 گرم
لوبيا سفيد 5/1 پيمانه
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
ترهی خردكرده 600 گرم
جعفری خردكرده 400 گرم
شنبليلهی خشك 1 قاشق سوپخوری
روش تهيه
در قابلمهی مناسبی گوشت، لوبيای خيسانده، نمك، فلفل و زردچوبه را بريزيد و روی اجاق بپزيد. آنگاه سبزیها و نمك را بيفزائيد و صبر كنيد تا آبگوشت كاملاً بپزد و جا بيفتد. اينك آبِ گوشت را در كاسهی مناسبی بكشيد.
گوشت را بكوبيد و برای پذيرایی در ديس مناسبی بريزيد.