Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 20:04

3
اسفند
يَخنی ترش

يَخنی ترش

در قابلمه‌ی مناسبی، گوشت، پياز، نمك، فلفل و زردچوبه را بريزيد و روی اجاق بپزيد. آن‌گاه لپه را بيفزائيد و صبر كنيد تا بپزد.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 6-8 نفر
 

گوشت سردست و دنده گوسفند       750 گرم

پياز خردكرده                                  1 عدد درشت

فلفل، نمك، زردچوبه                       به ميزان لازم

لپه                                               1 پيمانه

گردوی خردكرده                              250 گرم

برگه‌ی زردآلو                                 300 گرم

آلو برقانی                                      300 گرم

به خردكرده                                    500 گرم

زعفران حل كرده                             2 قاشق سوپخوری 
 

روش تهيه

پس برگه‌ی زردآلو، آلو برقانی، به، گردو و نمك را اضافه كنيد و بگذاريد آبگوشت، كاملاً بپزد و جا بيفتد. حالا زعفران را بيفزائيد و 5‌دقيقه‌ی ديگر، آبگوشت را بجوشانيد.

اينك آب گوشت را در كاسه‌ی مناسبی بكشيد و مخلفات آن را برای پذيرائی در ظرف مناسب ديگری بريزيد.

يادآوری: همچنين می توانيد گوشت اين آبگوشت را بكوبيد.

 

برچسب ها: غذای سنتی، غذاهای سنتی، غذاهای محلی، روش پخت یخنی ترش، طرز تهیه یخنی ترش، مواد لازم یخنی ترش، یخنی ترش تعداد بازديد: 1183 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز