اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
گوشت سردست و دنده گوسفند 750 گرم
پياز خردكرده 1 عدد درشت
فلفل، نمك، زردچوبه به ميزان لازم
لپه 1 پيمانه
گردوی خردكرده 250 گرم
برگهی زردآلو 300 گرم
آلو برقانی 300 گرم
به خردكرده 500 گرم
زعفران حل كرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهيه
پس برگهی زردآلو، آلو برقانی، به، گردو و نمك را اضافه كنيد و بگذاريد آبگوشت، كاملاً بپزد و جا بيفتد. حالا زعفران را بيفزائيد و 5دقيقهی ديگر، آبگوشت را بجوشانيد.
اينك آب گوشت را در كاسهی مناسبی بكشيد و مخلفات آن را برای پذيرائی در ظرف مناسب ديگری بريزيد.
يادآوری: همچنين می توانيد گوشت اين آبگوشت را بكوبيد.