اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 - 8 نفر
گوشت سردست گوسفند 750 گرم
پيازخردكرده 1 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
لپه يكدوم پيمانه
به خردكرده 450 گرم
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
ليموعمانی خيسانده 3 عدد
روش تهيه
در قابلمهی مناسبی، گوشت، پياز، نمك، فلفل و زردچوبه را بريزيد و روی اجاق بپزيد. آنگاه لپه و به را بيفزائيد و به مدت 20 دقيقه، بپزيد. اينك رب گوجهفرنگی، نمك و ليموعمانی را بيفزائيد و صبر كنيد آبگوشت بپزد و جا بيفتد.
اكنون آبگوشت را در كاسهی مناسبی بريزيد، گوشت را بكوبيد و برای پذيرایی در ديس مناسبی بكشيد.
يادآوری: در صورت دلخواه، می توانيد بهجای ليموعمانی از 1 قاشق سوپخوری گرد ليموعمانی استفاده كنيد.