Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 17:01

3
اسفند
آبگوشت به و لپه

آبگوشت به و لپه

در قابلمه‌ی مناسبی، گوشت، پياز، نمك، فلفل و زردچوبه را بريزيد و روی اجاق بپزيد. آن‌گاه لپه و به را بيفزائيد و به مدت 20 دقيقه، بپزيد. اينك رب گوجه‌فرنگی، نمك و ليموعمانی را بيفزائيد و صبر كنيد آبگوشت بپزد و جا بيفتد.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 6 - 8 نفر
 

گوشت سردست گوسفند     750 گرم

پيازخردكرده                         1 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه           به ميزان لازم

لپه                                    يك‌دوم پيمانه

به خردكرده                         450 گرم

رب گوجه‌فرنگی                   1 قاشق سوپخوری

ليموعمانی خيسانده            3 عدد
 

روش تهيه

در قابلمه‌ی مناسبی، گوشت، پياز، نمك، فلفل و زردچوبه را بريزيد و روی اجاق بپزيد. آن‌گاه لپه و به را بيفزائيد و به مدت 20 دقيقه، بپزيد. اينك رب گوجه‌فرنگی، نمك و ليموعمانی را بيفزائيد و صبر كنيد آبگوشت بپزد و جا بيفتد.

اكنون آب‌گوشت را در كاسه‌ی مناسبی بريزيد، گوشت را بكوبيد و برای پذيرایی در ديس مناسبی بكشيد.

يادآوری: در صورت دلخواه، می توانيد به‌جای ليموعمانی از 1 قاشق سوپخوری گرد ليموعمانی استفاده كنيد.

 

برچسب ها: آبگوشت، طرز تهیه آبگوشت لپه، آبگوشت لپه، طرز تهیه آبگوشت لپه و ليمو عمانی، دستور پخت آبگوشت لپه، مواد مورد نیاز ابگوشت لپه، آبگوشت لپه و لیمو تعداد بازديد: 781 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز