Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 19:25

3
اسفند
ترشی اسفناج و برگ چغندر

ترشی اسفناج و برگ چغندر

ابتدا اسفناج و برگ چغندر را بشوئید و در قابلمه‌ی مناسبی با آب و نمك به مدت 20 دقیقه بپزید. حالا آن‌ها را در صافی بریزید و با دست بفشارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. سپس آن‌ را ریز خرد كنید و در ظرف مناسبی بریزید،

پوراندخت نميرانيان

 

مواد لازم

اسفناج                                        1 كیلوگرم

برگ چغندر                                    1 كیلوگرم

آب                                              1 پیمانه

نمك                                            1 قاشق چایخوری

سركه‌ی قرمز                                 1 پیمانه

آبغوره                                           1 پیمانه

سیر له كرده                                 5 تا 6 حبه

زنجفیل رنده‌كرده                            1 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه نیمكوب                         1 قاشق چایخوری

تخم گشنیز برشته و پودر كرده            1 قاشق چایخوری

 

روش تهیه

ابتدا اسفناج و برگ چغندر را بشوئید و در قابلمه‌ی مناسبی با آب و نمك به مدت 20 دقیقه بپزید. حالا آن‌ها را در صافی بریزید و با دست بفشارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

سپس آن‌ را ریز خرد كنید و در ظرف مناسبی بریزید، سركه و آبغوره را بیفزائید و 5 دقیقه آن را بجوشانید. اكنون سیر، زنجفیل، فلفل و تخم گشنیز را اضافه نمائید و مخلوط كنید. اینك مواد را در شیشه‌ی استریل كرده بریزید و در جای خنك نگه‌دارید. پس از یك هفته ترشی قابل مصرف می‌باشد.

یادآوری: بهتر است ترشی در یخچال نگهداری شود.

 

برچسب ها: ترشی، برگ چغندر، اسفناج و برگ چغندر، طرز تهیه ترشی اسفناج، طرز تهیه ترشی اسفناج و برگ چغندر، مواد لازم ترشی اسفناج، مواد لازم ترشی برگ چغندر تعداد بازديد: 7937 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز