پوراندخت نميرانيان
مواد لازم
اسفناج 1 كیلوگرم
برگ چغندر 1 كیلوگرم
آب 1 پیمانه
نمك 1 قاشق چایخوری
سركهی قرمز 1 پیمانه
آبغوره 1 پیمانه
سیر له كرده 5 تا 6 حبه
زنجفیل رندهكرده 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه نیمكوب 1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز برشته و پودر كرده 1 قاشق چایخوری
روش تهیه
ابتدا اسفناج و برگ چغندر را بشوئید و در قابلمهی مناسبی با آب و نمك به مدت 20 دقیقه بپزید. حالا آنها را در صافی بریزید و با دست بفشارید تا آب اضافیاش گرفته شود.
سپس آن را ریز خرد كنید و در ظرف مناسبی بریزید، سركه و آبغوره را بیفزائید و 5 دقیقه آن را بجوشانید. اكنون سیر، زنجفیل، فلفل و تخم گشنیز را اضافه نمائید و مخلوط كنید. اینك مواد را در شیشهی استریل كرده بریزید و در جای خنك نگهدارید. پس از یك هفته ترشی قابل مصرف میباشد.
یادآوری: بهتر است ترشی در یخچال نگهداری شود.