پوراندخت نميرانيان
مواد لازم
هویج خردكرده 3 عدد
لوبیا سبز خردكرده 100 گرم
كرفس خردكرده 200 گرم
گل كلم خردكرده 200 گرم
كلم براكلی خردكرده 200 گرم
كدو سبز خردكرده 3 عدد
خیار خلالی خردكرده 3 عدد
تخم گشنیز 3 قاشق سوپخوری
سیاه دانه 3 قاشق سوپخوری
سیر 50 گرم
فلفل تند خردكرده 50 گرم
ترخون 6 تا 7 ساقه
نمك به میزان لازم
سركهی رژیمی 1 لیتر
روش تهیه
ابتدا هویج، لوبیا سبز، كرفس و گل كلم را به مدت 15 دقیقه بخار پز كنید. آنگاه كلم براكلی و كدو را هم به مدت 5 دقیقه بخار پز كنید و كنار بگذارید تا مخلوط سبزی خنك شود. اینك شیشهی مناسبی را بردارید و سبزی و خیار را در آن بریزید.
اكنون تخم گشنیز، سیاه دانه، سیر، فلفل و ترخون را لابهلای مواد بریزید و نمك و سركه را بیفزائید. در شیشه را محكم ببندید و در جای خنك نگهداری كنید. پس از یك هفته ترشی قابل مصرف است.