Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 04:12

3
اسفند
ترشی با سركه‌ی سبزی ها

ترشی با سركه‌ی سبزی ها

ابتدا هویج، لوبیا سبز، كرفس و گل كلم را به مدت 15 دقیقه بخار پز كنید. آن‌گاه كلم براكلی و كدو را هم به مدت 5 دقیقه بخار پز كنید و كنار بگذارید تا مخلوط سبزی خنك شود. اینك شیشه‌ی مناسبی را بردارید و سبزی و خیار را در آن بریزید.

پوراندخت نميرانيان

 

مواد لازم

هویج خردكرده                        3 عدد

لوبیا سبز خردكرده                    100 گرم

كرفس خردكرده                      200 گرم

گل كلم خردكرده                     200 گرم

كلم براكلی خردكرده                 200 گرم

كدو سبز خردكرده                    3 عدد

خیار خلالی خردكرده                3 عدد

تخم گشنیز                            3 قاشق سوپخوری

سیاه دانه                              3 قاشق سوپخوری

سیر                                     50 گرم

فلفل تند خردكرده                    50 گرم

ترخون                                   6 تا 7 ساقه

نمك                                     به میزان لازم

سركه‌ی رژیمی                       1 لیتر

روش تهیه

ابتدا هویج، لوبیا سبز، كرفس و گل كلم را به مدت 15 دقیقه بخار پز كنید. آن‌گاه كلم براكلی و كدو را هم به مدت 5 دقیقه بخار پز كنید و كنار بگذارید تا مخلوط سبزی خنك شود. اینك شیشه‌ی مناسبی را بردارید و سبزی و خیار را در آن بریزید.

اكنون تخم گشنیز، سیاه‌ دانه، سیر، فلفل و ترخون را لابه‌لای مواد بریزید و نمك و سركه را بیفزائید. در شیشه را محكم ببندید و در جای خنك نگهداری كنید. پس از یك هفته ترشی قابل مصرف است.

 

برچسب ها: ترشی، رمز و رازهای ترشی، مراحل درست کردن ترشی، ترشی با سركه‌ی سبزی ها‬‎، طرز تهیه ترشی با سرکه ی سبزی، طرز تهیه ترشی، طرز تهیه ترشی سبزیجات تعداد بازديد: 640 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز