پوراندخت نميرانيان
مواد لازم
كرفس با برگ 1 كیلوگرم
كاهو 1 كیلوگرم
نعنای تازه 200 گرم
فیلهی پرتقال 500 گرم
گوجهفرنگی 1 كیلوگرم
لیموترش 500 گرم
نمك 1 قاشق سوپخوری
شكر 1 قاشق سوپخوری
سركهی معمولی نیم لیتر
آب جوشیده و سردشده 1 لیتر
روش تهیه
ابتدا كرفس، كاهو، نعنا، فیلهی پرتقال و گوجهفرنگی را بشوئید و روی پارچهی تمیزی رطوبت آنها را بگیرید. سپس سبزیها را به قطعات درشت خرد كنید. حالا لیموترش را با پوست خرد كنید و هستهی آن را در آورید.
آنگاه در ظرف مناسبی لیمو، سبزی، میوه، نمك و شكر را بریزید، در آن را ببندید و در جای خنك نگهداری كنید. پس از 3 روز سركه و آب را روی آن بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید. دوباره در ظرف را ببندید و در جای خنك نگهداری كنید. پس از 25 روز سركه آمادهی مصرف میباشد.