Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 23:11

3
اسفند
سركه‌ی سبزی ها

سركه‌ی سبزی ها

ابتدا كرفس، كاهو، نعنا، فیله‌ی پرتقال و گوجه‌فرنگی را بشوئید و روی پارچه‌ی تمیزی رطوبت آنها را بگیرید. سپس سبزی‌ها را به قطعات درشت خرد كنید. حالا لیموترش را با پوست خرد كنید و هسته‌ی آن را در آورید.

پوراندخت نميرانيان

 

مواد لازم

كرفس با برگ                            1 كیلوگرم

كاهو                                       1 كیلوگرم

نعنای تازه                                200 گرم

فیله‌ی پرتقال                            500 گرم

گوجه‌فرنگی                             1 كیلوگرم

لیموترش                                  500 گرم

نمك                                       1 قاشق سوپخوری

شكر                                      1 قاشق سوپخوری

سركه‌ی معمولی                       نیم لیتر

آب جوشیده و سردشده             1 لیتر

روش تهیه

ابتدا كرفس، كاهو، نعنا، فیله‌ی پرتقال و گوجه‌فرنگی را بشوئید و روی پارچه‌ی تمیزی رطوبت آنها را بگیرید. سپس سبزی‌ها را به قطعات درشت خرد كنید. حالا لیموترش را با پوست خرد كنید و هسته‌ی آن را در آورید.

آن‌گاه در ظرف مناسبی لیمو، سبزی، میوه، نمك و شكر را بریزید، در آن را ببندید و در جای خنك نگهداری كنید. پس از 3 روز سركه و آب را روی آن بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید. دوباره در ظرف را ببندید و در جای خنك نگهداری كنید. پس از 25 روز سركه آماده‌ی مصرف می‌باشد.

 

برچسب ها: سرکه، سبزي با محلول سرکه، سرکه سبزی، انواع سرکه و فواید آن، سرکه نعناع، سرکه بالزامیک، سرکه سبزیجات تعداد بازديد: 637 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز