سرور چاووشی
مواد لازم سالاد ميگو و باقلای گرم
برای 4 نفر
آبلیموی تازه یكسوم پیمانه
میگوی تمیزكرده 450 گرم
فلفلدلمهای قرمزخردكرده 1 عدد
سیر لهكرده 1 حبه
ادویهی معطر 1 قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
شوید خردكرده یكچهارم پیمانه
عسل 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
باقلا سبز پخته 2 پیمانه
آبلیموی تازهی اضافی به میزان لازم
روش تهیه سالاد ميگو و باقلای گرم
ابتدا در كاسه مناسبی آبلیمو، میگو، فلفل دلمهای، سیر و ادویه را مخلوط كنید. به مدت یكساعت در یخچال نگهداری كنید. آنگاه در تابهی مناسبی قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید، حالا مواد فراهمكرده را در روغن بریزید و دو دقیقه تفت دهید. مواد را كنار بگذارید تا خنك شود. اینك در كاسهی مناسبی شوید، عسل، نمك، فلفل و باقلا را مخلوط كنید. سپس مواد خنككرده را بیفزائید و مخلوط نمائید. مزه آن را تست كنید و در صورت نیاز مقداری دیگر آبلیموی تازه اضافه كنید.