Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 01:17

12
آبان
سالاد ميگو و باقلای گرم

سالاد ميگو و باقلای گرم

ابتدا در كاسه مناسبی آبلیمو، میگو، فلفل دلمه‌ای، سیر و ادویه را مخلوط كنید. به مدت یك‌ساعت در یخچال نگهداری كنید.

سرور چاووشی

 

مواد لازم سالاد ميگو و باقلای گرم

برای 4 نفر

آبلیموی تازه                          یك‌سوم پیمانه

میگوی تمیز‌كرده                     450 گرم

فلفل‌دلمه‌ای قرمزخردكرده         1 عدد

سیر له‌كرده                            1 حبه

ادویه‌ی معطر                          1 قاشق چایخوری

روغن                                    به میزان لازم

شوید خردكرده                        یك‌چهارم پیمانه

عسل                                    2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                            به میزان لازم

باقلا سبز پخته                         2 پیمانه

آبلیموی تازه‌ی اضافی                 به میزان لازم 

روش تهیه سالاد ميگو و باقلای گرم

ابتدا در كاسه مناسبی آبلیمو، میگو، فلفل دلمه‌ای، سیر و ادویه را مخلوط كنید. به مدت یك‌ساعت در یخچال نگهداری كنید. آن‌گاه در تابه‌ی مناسبی قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید، حالا مواد فراهم‌كرده را در روغن بریزید و دو دقیقه تفت دهید. مواد را كنار بگذارید تا خنك شود. اینك در كاسه‌ی مناسبی شوید، عسل، نمك، فلفل و باقلا را مخلوط كنید. سپس مواد خنك‌كرده را بیفزائید و مخلوط نمائید. مزه آن را تست كنید و در صورت نیاز مقداری دیگر آبلیموی تازه اضافه كنید.

 

برچسب ها: آموزش سالاد، سالاد ميگو و باقلای گرم، سالاد میگو و باقلا، سالاد میگو، روش تهیه سالاد میگو تعداد بازديد: 1215 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فیلم روز
تصویر روز