مرضيه مرشدی
مواد لازم برای 2-4 نفر
مغز نان باگت 100 گرم
شیر 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
سیر 1 حبه
پیاز 1 عدد
گوشت چرخكرده 300 گرم
تخممرغ 1 عدد
جعفری خردكرده یكدوم پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
ادویهیكاری 1 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ كردن به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا مغز نان باگت را در شیر حل كنید. سپس سیر و پیاز را داخل گوشت رنده كنید. بعد تخممرغ، جعفری، نمك، فلفل و ادویه كاری را بیفزائید. حالا مغز نان را از شیر بیرون آورید و شیر اضافهی آن را بگیرید و به مواد بالا اضافه كنید.
اكنون همهی مواد را خوب با هم مخلوط نمائید و ورز دهید و به مدت 5 دقیقه نگه دارید. اینك روغن را داغ كنید و هر بار از مواد كمی بردارید و در دست به شكل كلوچهی گرد درآورید و در روغن داغ، با حرارت ملایم سرخ كنید. سپس كلوچهها را در ظرف دلخواه بچینید و اطراف آن را با سبزیها تزئین نمائید.