Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 03:40

3
اسفند
كلوچه‌ی گوشت

كلوچه‌ی گوشت

ابتدا مغز نان باگت را در شیر حل كنید. سپس سیر و پیاز را داخل گوشت‌ رنده كنید. بعد تخم‌مرغ، جعفری، نمك، فلفل و ادویه كاری را بیفزائید. حالا مغز نان را از شیر بیرون آورید و شیر اضافه‌ی آن را بگیرید و به مواد بالا اضافه كنید.

مرضيه مرشدی

 

مواد لازم برای 2-4 نفر
 

مغز نان باگت                 100 گرم 

شیر                           125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

سیر                           1 حبه 

پیاز                            1 عدد 

گوشت چرخكرده            300 گرم 

تخم‌مرغ                       1 عدد

جعفری خردكرده             یك‌دوم پیمانه 

نمك و فلفل                  به میزان لازم 

ادویه‌ی‌كاری                  1 قاشق چایخوری 

روغن برای سرخ كردن     به میزان لازم  

روش تهیه

ابتدا مغز نان باگت را در شیر حل كنید. سپس سیر و پیاز را داخل گوشت‌ رنده كنید. بعد تخم‌مرغ، جعفری، نمك، فلفل و ادویه كاری را بیفزائید. حالا مغز نان را از شیر بیرون آورید و شیر اضافه‌ی آن را بگیرید و به مواد بالا اضافه كنید.

اكنون همه‌ی مواد را خوب با هم مخلوط نمائید و ورز دهید و به مدت 5 دقیقه نگه دارید. اینك روغن را داغ كنید و هر بار از مواد كمی بردارید و در دست به شكل كلوچه‌ی‌ گرد درآورید و در روغن داغ، با حرارت ملایم سرخ كنید. سپس كلوچه‌ها را در ظرف دلخواه بچینید و اطراف آن را با سبزی‌ها تزئین نمائید.

 

 

 

برچسب ها: كلوچه‌ی گوشت‬‎، طرز تهیه کلوچه گوشت، آموزش پخت کلوچه، آموزش پخت کلوچه گوشت، کلوچه گوشت، روش تهیه کلوچه گوشت، طرز تهیه ی کلوچه گوشت تعداد بازديد: 563 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز