Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 اردیبهشت 1403 - 16:45

3
اسفند
پلو مجلسی

پلو مجلسی

ابتدا گوشت غاز را همراه با پیاز، سیر، نمك، فلفل و زردچوبه، به مدت 5/1 تا 2 ساعت بپزید. بعد نیمی از كره را داخل تابه روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه گوشت پخته را در آن تفت دهید.

فاطمه درويش

 

مواد لازم برای 4 – 6 نفر
 

گوشت غاز خردكرده         1 كیلوگرم 
پیاز خردكرده                  1 عدد
سیر                             2 حبه
نمك و زردچوبه                به میزان لازم
كره                             100 گرم 
آب نارنج یا آبغوره              یك‌چهارم پیمانه 
رب انار                          1 قاشق سوپخوری 
گردوی خردكرده              100 گرم 
كشمش پلوئی                200 گرم 
پیازداغ                          به میزان لازم
زعفران دم‌كرده                به میزان لازم
پلو                               به میزان لازم
 

روش تهیه

ابتدا گوشت غاز را همراه با پیاز، سیر، نمك، فلفل و زردچوبه، به مدت 5/1 تا 2 ساعت بپزید. بعد نیمی از كره را داخل تابه روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه گوشت پخته را در آن تفت دهید.

آبغوره، آب نارنج و رب انار را به آن بیفزائید و صبر كنید تا خورش جا بیفتد. حالا نصف دیگر كره را در تابه بریزید، گردو را در آن تفت دهید و كنار بگذارید. سپس كشمش را بیفزائید و تفت دهید. اینك در دیس زیبائی، پلوی آماده را بكشید و روی آن را با پیازداغ، كشمش، گردو و پلوی زعفرانی بیارائید و مقداری از خورش را نیز در كنار آن قرار دهید و مصرف نمائید. 

 

برچسب ها: پلو مجلسی، طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی، طرز تهیه زرشک پلو با مرغ، زرشک پلوی مجلسی، دستور پخت زرشک پلو با مرغ، دستور پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی، راز پخت یک پلو مجلسی تعداد بازديد: 788 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز