فاطمه درويش
مواد لازم برای 4 – 6 نفر
گوشت غاز خردكرده 1 كیلوگرم
پیاز خردكرده 1 عدد
سیر 2 حبه
نمك و زردچوبه به میزان لازم
كره 100 گرم
آب نارنج یا آبغوره یكچهارم پیمانه
رب انار 1 قاشق سوپخوری
گردوی خردكرده 100 گرم
كشمش پلوئی 200 گرم
پیازداغ به میزان لازم
زعفران دمكرده به میزان لازم
پلو به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا گوشت غاز را همراه با پیاز، سیر، نمك، فلفل و زردچوبه، به مدت 5/1 تا 2 ساعت بپزید. بعد نیمی از كره را داخل تابه روی اجاق گرم كنید. آنگاه گوشت پخته را در آن تفت دهید.
آبغوره، آب نارنج و رب انار را به آن بیفزائید و صبر كنید تا خورش جا بیفتد. حالا نصف دیگر كره را در تابه بریزید، گردو را در آن تفت دهید و كنار بگذارید. سپس كشمش را بیفزائید و تفت دهید. اینك در دیس زیبائی، پلوی آماده را بكشید و روی آن را با پیازداغ، كشمش، گردو و پلوی زعفرانی بیارائید و مقداری از خورش را نیز در كنار آن قرار دهید و مصرف نمائید.