شهين كبيری
مواد لازم برای 4 نفر
اسفناج خردكرده 250 گرم
سینهی مرغ بدون استخوان 4 عدد
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا 120 گرم
سس گوجهفرنگی 60 میلیلیتر
برگ ریحان خردكرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
ابتدا در ظرف نسوز و مناسبی، اسفناج را بریزید، در دستگاه مایكروویو قرار دهید و آن را با قدرت 100درصد یا 900 وات، به مدت تقریبی 2 دقیقه بپزید. آنگاه از دستگاه بیرون آورید و با دست، آب اضافیاش را بفشارید.
حالا سینههای مرغ را به روغن زیتون آغشتهكنید . در ظرف مناسبی قرار دهید. بعد داخل دستگاه ببرید و با قدرت 70 درصد یا 700 وات به مدت 8 دقیقه با درپوش بپزید.
اینك آن را از دستگاه بیرون آورید و رویش اسفناج، پنیر و سپس سس گوجهفرنگی و ریحان بریزید و با درپوش داخل دستگاه ببرید و با قدرت 60درصد یا 600 وات، به مدت 8 دقیقه بپزید تا پنیر آب شود و سس، خوراك را مزهدار كند. اكنون غذا را در ظرف مناسب بكشید و میل نمائید.