Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 25 اردیبهشت 1403 - 18:06

3
اسفند
سينه‌ی مرغ و اسفناج

سينه‌ی مرغ و اسفناج

ابتدا در ظرف نسوز و مناسبی، اسفناج را بریزید، در دستگاه مایكروویو قرار دهید و آن را با قدرت 100درصد یا 900 وات، به مدت تقریبی 2 دقیقه بپزید. آن‌گاه از دستگاه بیرون آورید و با دست، آب اضافی‌اش را بفشارید.

شهين كبيری

 

مواد لازم برای 4 نفر

اسفناج خردكرده                     250 گرم 

سینه‌ی مرغ بدون استخوان        4 عدد 

روغن زیتون                           1 قاشق سوپخوری 

پنیر موزارلا                            120 گرم 

سس گوجه‌فرنگی                  60 میلی‌لیتر 

برگ ریحان خردكرده                1 قاشق سوپخوری 
 

روش تهیه

ابتدا در ظرف نسوز و مناسبی، اسفناج را بریزید، در دستگاه مایكروویو قرار دهید و آن را با قدرت 100درصد یا 900 وات، به مدت تقریبی 2 دقیقه بپزید. آن‌گاه از دستگاه بیرون آورید و با دست، آب اضافی‌اش را بفشارید.

حالا سینه‌های مرغ را به روغن زیتون آغشته‌كنید . در ظرف مناسبی قرار دهید. بعد داخل دستگاه ببرید و با قدرت 70 درصد یا 700 وات به مدت 8 دقیقه با درپوش بپزید.

اینك آن را از دستگاه بیرون آورید و رویش اسفناج، پنیر و سپس سس گوجه‌فرنگی و ریحان بریزید و با درپوش داخل دستگاه ببرید و با قدرت 60درصد یا 600 وات، به مدت 8 دقیقه بپزید تا پنیر آب شود و سس، خوراك را مزه‌دار كند. اكنون غذا را در ظرف مناسب بكشید و میل نمائید.

 

 

برچسب ها: طرز تهیه مرغ پر شده با اسفناج، مرغ و اسفناج، سینه مرغ، روش تهيه‌ی مرغ و اسفناج، روش تهيه‌ی مرغ، طرز تهیه مرغ اسفناج، طرز تهیه مرغ، دستور پخت مرغ تعداد بازديد: 513 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز