معصومه عيوضی
مواد لازم برای4 تا 6 نفر
لوبیا قرمز خیسانده 1 پیمانه
نمك و فلفل مقداری
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
روغن مایع به میزان لازم
پیاز خرد كرده 2 عدد
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
سیبزمینی خرد كرده 1 عدد
گوجهفرنگی خردكرده 4 عدد
برنج 2 پیمانه
ادویهی پلوئی 1 قاشق چایخوری
كره 30 گرم
زعفران حل كرده به میزان لازم
كنجد بوداده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
ابتدا لوبیاقرمز را بپزید. آنگاه نمك، فلفل و رب گوجهفرنگی را اضافهكنید. در تابهی مناسبی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید و زردچوبه را بیفزائید. حالا سیبزمینی را اضافهكنید و قدری تفت دهید.
در این هنگام گوجهفرنگی را بیفزائید و پس از 2 دقیقه تفت دادن، آب اضافهكنید. پس از جوشآمدن، برنج خیسانده و ادویه را اضافهنمائید و مخلوط سازید. بعد صبركنید تا آب برنج كشیده شود.
اینك لوبیا را بیفزائید و مواد را كاملاً با هم مخلوطنمائید. در پایان، كره و زعفران را اضافه نمائید و پلو را به مدت 30 دقیقه دم كنید. با كنجد روی پلو را بیارائید.