Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 آذر 1403 - 03:08

3
اسفند
پلوی گوجه‌ فرنگی با لوبيا قرمز

پلوی گوجه‌ فرنگی با لوبيا قرمز

ابتدا لوبیاقرمز را بپزید. آن‌گاه نمك، فلفل و رب‌ گوجه‌فرنگی را اضافه‌كنید. در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید و زردچوبه را بیفزائید. حالا سیب‌زمینی را اضافه‌كنید و قدری تفت دهید.

معصومه عيوضی

 

مواد لازم برای4 تا 6 نفر
 

لوبیا قرمز خیسانده         1 پیمانه 

نمك و فلفل                   مقداری 

رب گوجه‌فرنگی             1 قاشق سوپخوری

روغن مایع                    به میزان لازم 

پیاز خرد كرده                2 عدد

زردچوبه                       1 قاشق چایخوری

سیب‌زمینی خرد كرده     1 عدد 

گوجه‌فرنگی خردكرده      4 عدد

برنج                             2 پیمانه 

ادویه‌ی پلوئی                1 قاشق چایخوری 

كره                              30 گرم 

زعفران حل كرده            به میزان لازم

كنجد بوداده                   1 قاشق سوپخوری

روش تهیه

ابتدا لوبیاقرمز را  بپزید. آن‌گاه نمك، فلفل و رب‌ گوجه‌فرنگی را اضافه‌كنید. در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید و زردچوبه را بیفزائید. حالا سیب‌زمینی را اضافه‌كنید و قدری تفت دهید.

در این هنگام گوجه‌فرنگی را بیفزائید و پس از 2 دقیقه تفت دادن، آب اضافه‌كنید. پس از جوش‌آمدن، برنج خیسانده و ادویه را اضافه‌نمائید و مخلوط سازید. بعد صبركنید تا آب برنج كشیده شود.

اینك لوبیا را بیفزائید و مواد را كاملاً با هم مخلوط‌نمائید. در پایان، كره و زعفران را اضافه نمائید و پلو را به مدت 30 دقیقه دم كنید. با كنجد روی پلو را بیارائید.

 

برچسب ها: پلوی گوجه فرنگی، پلوی گوجه‌ فرنگی با لوبيا قرمز، روش پخت پلوی گوجه‌ فرنگی با لوبيا قرمز، طرز پخت پلوی گوجه‌ فرنگی با لوبيا قرمز، مواد لازم پلوی گوجه‌ فرنگی با لوبيا قرمز، روش پخت پلوی گوجه‌ فرنگی، طرز پخت پلوی گوجه‌ فرنگی تعداد بازديد: 579 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز