Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 22:23

2
اسفند
پلوي اِگه

پلوي اِگه

برنج را بشوئید و با نمك و آب گرم، یك ساعت بخیسانید. آن‌گاه در صافی بریزید. حالا در تابه‌ی مناسبی، روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس فلفل دلمه‌ای، سیر، پیازچه، پودر كاری، نمك و فلفل را، بیفزائید و تفت دهید.

سيما باشی زاده

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

برنج                                     400 گرم

روغن زیتون                             2 تا 3 قاشق سوپخوری

پیاز خردكرده                          1 عدد درشت

فلفل دلمه‌ای سبز خردكرده        1 عدد متوسط

سیر له‌كرده                            2 حبه

پیازچه‌ی خردكرده                     2 ساقه

پودر كاری                               1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                            به میزان لازم

آب مرغ   3 پیمانه

گوجه‌فرنگی خردكرده                 2 عدد

جعفری خردكرده                      2 قاشق سوپخوری

روش تهیه

برنج را بشوئید و با نمك و آب گرم، یك ساعت بخیسانید. آن‌گاه در صافی بریزید. حالا در تابه‌ی مناسبی، روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس فلفل دلمه‌ای، سیر، پیازچه، پودر كاری، نمك و فلفل را، بیفزائید و تفت دهید. اینك آب مرغ را در قابلمه‌ی مناسبی، بریزید و روی اجاق بجوشانید.

برنج را بیفزائید و بگذارید بپزد. سپس مخلوط فراهم كرده را همراه با گوجه‌فرنگی و جعفری، به برنج اضافه كنید و به مدت 20 دقیقه، پلو را دم كنید. اكنون قدری كره روی پلو بدهید و آن را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و رویش را با دانه‌ی فلفل سیاه، جعفری و گوجه‌فرنگی، بیارائید.

 

برچسب ها: پلوی اگه، آموزش و طرز تهيه پلوي اگه، طرز تهيه پلوی اگه، دستور پخت پلوی اگه، غذای ترکیه ای، آموزش و طرز تهیه پلوی تعداد بازديد: 685 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز