سيما باشی زاده
مواد لازم برای 6-8 نفر
برنج 400 گرم
روغن زیتون 2 تا 3 قاشق سوپخوری
پیاز خردكرده 1 عدد درشت
فلفل دلمهای سبز خردكرده 1 عدد متوسط
سیر لهكرده 2 حبه
پیازچهی خردكرده 2 ساقه
پودر كاری 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
آب مرغ 3 پیمانه
گوجهفرنگی خردكرده 2 عدد
جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
برنج را بشوئید و با نمك و آب گرم، یك ساعت بخیسانید. آنگاه در صافی بریزید. حالا در تابهی مناسبی، روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس فلفل دلمهای، سیر، پیازچه، پودر كاری، نمك و فلفل را، بیفزائید و تفت دهید. اینك آب مرغ را در قابلمهی مناسبی، بریزید و روی اجاق بجوشانید.
برنج را بیفزائید و بگذارید بپزد. سپس مخلوط فراهم كرده را همراه با گوجهفرنگی و جعفری، به برنج اضافه كنید و به مدت 20 دقیقه، پلو را دم كنید. اكنون قدری كره روی پلو بدهید و آن را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و رویش را با دانهی فلفل سیاه، جعفری و گوجهفرنگی، بیارائید.